Un polițist din Buzău, rănit în misiune! Motocicleta lui a ars ca o torță pe șosea! Atenție, imagini ce vă pot afecta emoțional! Video

Un polițist din Buzău a fost rănit, miercuri seară, în timp ce se afla în misiune. Motocicleta cu care se deplasa a ars complet, după ce s-a ciocnit cu autoturismul pe care îl urmărea.

Un polițist din Buzău, rănit în misiune! Motocicleta lui a ars ca o torță pe șosea! Atenție, imagini ce vă pot afecta emoțional! Video

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Judeţene Buzău, poliţistul, în vârstă de 29 de ani, se afla în urmărirea unui autoturism, condus de o femeie de 32 de ani, din Berca, pe Calea Eroilor din municipiul Buzău.

La un moment dat, motocicleta a fost acroşată de autoturismul urmărit şi proiectată într-un taxi aflat pe sens opus.

„Am născut gemeni, dar la o diferență de două zile unul față de altul!”. O polițistă a trăit un șoc, la maternitate. „Mi-au spus să-l mai țin pe al doilea” Foto

În urma impactului, motocicleta de poliţie a luat foc şi a ars complet, iar poliţistul de la Serviciul Rutier al Poliţiei Judeţene Buzău a fost preluat de o ambulanţă pentru îngrijiri medicale.

Femeia, aflată la volanul unui autoturism Fiat, a fost oprită ulterior de un alt echipaj de Poliţie. Poliţiştii au deschis o anchetă pentru a stabili cum s-a petrecut evenimentul rutier şi dacă gestul şoferiţei a fost unul intenţionat, în încercarea de a scăpa de poliţistul care o urmărea.

Parteneri
Dieta mediteraneană: principii, alimente permise și riscuri
Dieta mediteraneană este un regim alimentar bogat în ingrediente precum fructe, legume, cereale integrale și grăsimi sănătoase. Specialiștii în nutriție o recomandă drept o dietă delicioasă și hrănitoare. Aceasta are o mulțime de beneficii pentru sănătate.
Catine.ro
Ultimele știri