„Am născut gemeni, dar la o diferență de două zile unul față de altul!”. O polițistă a trăit un șoc, la maternitate. „Mi-au spus să-l mai țin pe al doilea” Foto

O polițistă din Regatul Unit al Mari Britanii și al Irlandei de Nord a născut băieți gemeni, dar la o diferență de două zile, unul față de altul.

O polițistă din Regatul Unit al Mari Britanii și al Irlandei de Nord a născut băieți gemeni, dar la o diferență de două zile, unul față de altul

Polițista Joanne Reilly, în vârstă de 32 de ani, din Swinton, Manchester, a fost dusă de urgență la spital, după ce a intrat în travaliu, în cea de-a 24-a săptămână de sarcină.

Doar că ea și soțul ei, în vârstă de 44 de ani, nici nu și-au închipuit ce ruam să se întâmple. Primul lor fiu, Dylan, s-a născut în dimineața zilei de 10 ianuarie, cântărind puțin peste 700 de grame și a fost resuscitat, imediat după naștere.

Când polițista s-a pregătit să dea naștere celui de-al doilea copil, „nu s-a întâmplat nimic”. I s-a spus să rămână în pat, în încercarea de a întârzia cea de-a doua naștere și de a crește șansele de supraviețuire ale celui de-al doilea copil.

„Am născut gemeni, dar la o diferență de două zile unul față de altul!”. O polițistă a trăit un șoc, la maternitate. „Mi-au spus să-l mai țin pe al doilea” Foto

Gemenii

Astfel, cel de-al doilea copil al ei, Oscar, s-a născut două zile mai târziu, pe 12 ianuarie, cântărind aproximativ 900 de grame.

„Băieții mei sunt gemeni, dar unul e cu 10 ani mai mare decât celălalt!”. O mamă de 41 de ani, poveste inedită!

Medicii de la Spitalul St Mary din Manchester au sperat ca polițista să ducă sarcina cu Oscar până la capăt, deoarece copilul era în propriul său sac amniotic și ar fi putut supraviețui singur. Însă, mama a simțit altfel.

„Mi-am dat fetița spre adopție, la 16 ani, pentru că tatăl ei m-a amenințat că ne va ucide pe amândouă! M-a bătut cu bucăți de mobilă”. Un fotomodel, dezvăluiri cumplite

„Am fost șocată de ceea ce mi-au spus, pentru că nu am știut că așa ceva este posibil. Într-un fel, mi-am dorit să se nască și Oscar, pentru că a fost straniu să fie născut unul și celălalt nu”, a spus ea.

Acum, după 19 luni, femeia spune că cei doi fii ai eu sunt în stare bune și au o legătură extraordinară.

Ultimele știri