Antena Căutare

Un preot urmărit de jumătate de milion de oameni îndeamnă poporul să vină la Înviere

Un monah cu peste jumătate de milion de urmăritori pe Facebook, părintele Calistrat din Iași i-a chemat pe oameni să meargă măcar o oră la biserică, în noaptea de Înviere. Însă mesajul oficial al Patriarhiei este altul, credincioșii fiind îndemnați să respecte regulile impuse de starea de urgență

Un preot urmărit de jumătate de milion de oameni îndeamnă poporul să vină la  Înviere
Un preot urmărit de jumătate de milion de oameni îndeamnă lumea să vină la Înviere

„Orice mesaj contrar celui oficial oferit de Patriarhia Română, orice mesaj incitator la încălcarea reglementărilor oficiale ale autorităților, inclusiv de cele ecleziastice, este unul care NU reprezintă Biserica Ortodoxă Română”, este mesajul oficial al Patriarhiei .

Acesta spune că trebuie să se facă o excepție de la reguli pentru cei care sunt sănătoși și au sub 50 de ani, aceștia putând să participe la slujbă cu mască de protecție și să respecte distanța regulamentară.

Vă reamintim că bilanțul deceselor în România din cauza coronavirusului a crescut, luni, la 318, iar numărul cazurilor de infectare cu COVID-19 a trecut de 6.000.

UPDATE luni 13 aprilie, ora 12:51: Numărul persoanelor infectate cu noul coronavirus ajunge la 6633, după ce au fost confirmate alte 333. Dintre persoanele confirmate pozitiv, 914 au fost declarate vindecate și externate.

„Murim cu toții?! E jale, nu s-a dispus nicio măsură!”. Un primar, apel disperat! Cum riscă o comună din România să devină focar de COVID-19!

O minoră de 15 ani infectată cu Covid-19 a mințit autoritățile ca să-și protejeze părinții. S-a ales cu dosar penal

Țările din Europa care renunță la măsurile stricte începând cu Săptămâna Mare. Spania și Italia sunt pe primele locuri

Măsuri lăudabile pentru călătoriile cu trenul: vagoane suplimentare, locurile se dau distanțate, biletele nu vor mai fi atinse de către personal

Cum a scăpat de coronavirus! O româncă din Franța a dezvăluit secretul... Raed Arafat atrage atenția asupra epidemiei de coronavirus: "Lucrurile merg spre ceva mai grav"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x