Antena Căutare

Un primar a luat mită de peste 100 de ori! Cerea între 100 și 1000 de lei, sub pretextul organizării bâlciului din localitate

Primarul unei localități din județul Olt a fost pus, miercuri, sub control judiciar, după ce ar fi luat mită de 117 ori, în ultimii zece ani. 

Primarul unei localități din județul Olt a fost pus, miercuri, sub control judiciar, după ce ar fi luat mită de 117 ori, în ultimii zece ani.

Primarul comunei Gostavățu, județul Olt, a fost pus sub control judiciar, după ce a luat mită de peste 117 ori de la reprezentanții unor societăți comerciale din comună, care ofereau bani pentru a nu fi amendați ori pentru a nu li se pune piedici în desfășurarea activității.

Citește și: Primar beat, surprins de mamă în timp ce se afla la hotel, cu o prostituată! Imaginile sunt virale

Conform Mediafax, bărbatul ar fi luat mită de 117 ori, în ultimii zece ani, iar acum a fost a fost pus sub control judiciar pentru o perioadă de 60 de zile.

”În dimineaţa zilei de 29.05.2019 procurori ai secţiei de urmărire penală din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt, desemnaţi să instrumenteze cauze având ca obiect infracţiuni de corupţie, au luat măsura controlului judiciar pe o durată de 60 de zile faţă de inculpatul P.M.Ş., primar al comunei Gostavăţu jud. Olt, pentru săvârşirea infracţiunii de luare de mită, în formă continuată, 117 acte materiale”, se arată într-un comunicat al Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt.

Citește și: Bombă! Lipsesc trei miliarde de lei din bugetul Primăriei Capitalei. „Riscă să intre în incapacitate de plată”

Potrivit sursei citate, sumele pretine de primar de la agenţii economici erau cuprinse între 100 şi 1.000 de lei anual. Banii erau ceruţi sub pretextul organizării bâlciului din comună.

Accident cu șapte victime, între care un copil, în urmă cu puțin timp, în Covasna... Valentina, fetița dispărută de acasă, a fost găsită la 90 de kilometri de casă! Micuța de șase ani n-a mai avut nicio șa...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x