Antena Căutare

Un primar si trei politisti, ridicati de DIICOT pentru taiere ilegala de lemn

Procurorii DIICOT au descins marti in mai multe locuinte din Neamt, Suceava si Harghita. Perchezitiile vizau 30 de persoane banuite de evaziunea fiscala si favorizarea infractorului. Ei ar fi fost implicati in taieri ilegale de lemn.

Dupa audieri, 26 dintre suspectii din localitatile Ceahlau, Grinties si Farcasa au fost retinuti pentru 24 de ore. Printre cei care au ajuns in spatele gratiilor se numara si un prima, trei politisti si un padurar.

Mascatii au batut la usile suspectilor de indata ce s-a luminat de ziua. Politistii din comuna au ajuns la audieri. Acestia ar fi inchis ochii la toate neregulile si le-ar fi spus membrilor retelei cand vin alti oficiali in control.

Dupa cateva ore in care au raspuns la intrebarile anchetatorilor, cei trei politisti, primarul si secretarul primariei din Grinties, impreuna cu alti 21 de suspecti au fost bagati dupa gratii. Acestia vor afla miercuri daca vor fi arestati preventiv.

Clasa pregatitoare, o provocare pentru copii. Ce vor invata micutii in primul an de scoala... Alerta in Romania! Autoritatile verifica daca se comercializeaza votca si rom cu metanol...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x