Antena Căutare

Un procuror din Teleorman a murit într-un accident teribil! Soția lui era la volan! Greșeala imensă din cauza căreia s-a produs tragedia

Un procuror din Teleorman a murit, luni seară, după ce maşina în care se afla s-a izbit violent de remorca unui tractor, care nu era semnalizată.

Un procuror din Teleorman a murit, luni seară, după ce maşina în care se afla s-a izbit violent de remorca unui tractor, care nu era semnalizată.

Mașina procurorului din Teleorman era condusă de soţia magistratului, iar bărbatul stătea pe scaunul din dreapta.

Accidentul în care procurorul din Teleorman și-a pierdut viața s-a produs între localităţile Turnu Măgurele şi Putineiu.

Şi femeia a fost rănită grav şi a ajuns la spitalul din Alexandria cu mai multe fracturi, apoi a fost transferată în Capitală.

După impact, tractoristul a fugit, însă, după o oră de căutări, poliţiştii l-au găsit. Bărbatul a declarat că ştia că circulă ilegal, însă nu avea mult de mers şi a considerat că nu se poate întâmpla nimic pe o distanţă de 200 de metri. Asta chiar dacă se afla pe un drum național, cu un tractor neînmatriculat şi o remorcă fără niciun fel de semnalizare.

Cosmina s-a sinucis la doar 19 ani! Mama ei a suferit un șoc când a găsit-o fără suflare! Motivul pentru care și-a pus c... „Lasă-mă, nebunule, să cobor!” A sunat la 112 și a anunțat că fusese răpită și încuiată într-o mașină. „Salvată” de poli...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x