Antena Căutare

Cosmina s-a sinucis la doar 19 ani! Mama ei a suferit un șoc când a găsit-o fără suflare! Motivul pentru care și-a pus capăt zilelor este tulburător! „În loc să se bucure de tinerețe, pleacă la ceruri”

O elevă în vârstă de 19 ani din judeţul Alba s-a sinucis după ce a mers să-şi vadă tatăl în puşcărie. Mama ei a găsit-o fără viaţă în grădina casei.

O elevă în vârstă de 19 ani din judeţul Alba s-a sinucis după ce a mers să-şi vadă tatăl în puşcărie. Mama ei a găsit-o fără viaţă în grădina casei.

Eleva s-a sinucis fără să își explice gestul într-un bilet de adio, însă apropiaţii ei cred că de vină este chiar tatăl ei, care era agresiv şi obişnuia să consume alcool în exces.

Deşi avea doar 19 ani, Cosmina era tot mai abătută. Relaţia tensionată cu tatăl său şi problemele acestuia îi provocau tot mai multă suferinţă. Zilele trecute, a mers să-l vadă, la penitenciarului unde acesta este închis.

„În urma discuțiilor cu taică-su, probabil nu a mai suportat presiunea pusă asupra întregii familii și a ei ca fiică. În loc să se bucure de tinerețe, pleacă sus la ceruri. Dumnezeu să o odihnească!”, a spus Traian Popa, primarul comunei Ștremț.

Localnicii spun că tatăl elevei de 19 ani era agresiv, mai ales când consuma alcool. De altfel, aşa a ajuns şi în spatele gratiilor.

„El, în urmă cu două săptămâni, a fost reținut de poliție pentru conducere fără permis și cu alcoolemie destul de mare. Văd că nu a fost învățătură de minte și a repetat acest gest, a fost reținut din nou”, a mai spus Traian Popa.

Eleva care s-a sinucis a fost găsită fără suflare în grădina casei. Chiar mama ei a făcut descoperirea şocantă. Nu s-a mai putut face nimic pentru a o slava.

Apropiaţii adolescentei spun că aceasta a mai încercat să se sinucidă. La liceul unde învăţa, nimeni nu a bănuit însă că are probleme. Tânăra se pregătea pentru examenul de Bacalaureat.

„Era o fată bună. Era chiar premiantă. Participa la concursurile și olimpiadele organizate la nivel de județ și de școală. Cu siguranță, această elevă avea nevoie de sprijinul consilierilor, psihologilor”, a declarat Marcela Dărămuş, inspector şcolar general, IJS Alba.

Autorităţile locale şi vecinii au strâns bani ca să o ajute pe mamă cu înmormântarea. Pe ultimul drum o va conduce şi tatăl ei, flancat de mascaţi.

Tudorel Toader vine cu noi precizări: Dacă o celulă dintr-un pavilion nu îndeplineşte standardele CEDO, beneficiile recu... Un procuror din Teleorman a murit într-un accident teribil! Soția lui era la volan! Greșeala imensă din cauza căreia s-a...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x