Antena Căutare

Scandal uriaș la un spital din Prahova! Un copil cu arsuri grave este ignorat de medici! Părinții disperați acuză medicii și întreg spitalul. Imagini video cu puternic impact emoțional

Imagini de coșmar într-un spital din Vălenii de Munte. Părinții unui copil în vârstă de aproximativ 3 anișori izbucnesc, atunci când ajung la spital și nimeni nu se ocupă de băiețelul care plângea cu disperare.

Scandal uriaș la un spital din Prahova! Un copil cu arsuri grave este ignorat de medici! Părinții disperați nu își mai stăpânesc furia. Imagini video cu puternic impact emoțional:

Copilul, care era ținut în brațe de mamă, avea arsuri pe brațul stâng și plângea încontinuu. Momente de tensiune se aprind în momentul în care părinții și rudele copilului constată că nimeni nu se poate ocupa de băiețelul cu arsuri grave pe corp.

Tatăl copilului exclamă încontinuu nemulțumiri și își varsă nervii pe tot cadrul medical, care din păcate este inexistent!

”Nu vine o salvare, nimic! Un doctor, nimic! Nu am văzut așa ceva! Lasă copilul să moară”, exclamă bărbatul.

Tânărul începe să lovească o targă și să amenințe din nou.

”Cheamă, băi, că vă dărâm spitalul! Chemați, că vă omor în cabinet, acolo”, strigă el.

Individul încearcă să împingă targa către cabinet, apoi se năpustește asupra unui bărbat.

”Cheamă salvarea, că te omor!”, amenință bărbatul.

El este oprit în cele din urmă de celelalte rude, care anunță sosirea unei salvări. Familia furioasă iese din spital. Potrivit ziarului Observatorul Prahovean, poliția a fost sesizată și cercetează ce s-a întâmplat.

Sursă: Observator.tv

Programul ”Prima Casă”, pe cale de dispariție! Ce se va întâmpla anul viitor cu prețurile la locuințe... Moș Nicolae 2018. Ce nu știi despre povestea Moșului Nicolae...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x