Antena Căutare

Un șofer urmărit de oamenii legii a accidentat doi pietoni

Un şofer este cercetat de poliţişti, după ce a refuzat să oprească la semnalele acestora. Pentru că el circula pe contrasens, a accidentat doi pietoni şi a fugit într-un complex comercial, unde a fost prins.

Un şofer este cercetat de poliţişti, după ce a refuzat să oprească la semnalele acestora. Pentru că el circula pe contrasens, a accidentat doi pietoni şi a fugit într-un complex comercial, unde a fost prins.

Bărbatul este cercetat pentru vătămare corporală din culpă, pentru părăsirea locului accidentului, pentru acte de violență asupra poliţiştilor, dar şi pentru refuzul de a opri la semnalele regulamentare ale acestora.

Poliţiştii rutieri au urmărit autoturismul condus de bărbat din Piaţa Victoriei, unde a fost observat că mergea pe contrasens, până în zona Străzii Liviu Rebreanu.

"Astăzi, în jurul orei 13,00, poliţişti din cadrul Brigăzii Rutiere aflaţi în exercitarea atribuţiilor de serviciu în zona Piaţa Victoriei au observat un autoturism ce se îndrepta spre piaţă circulând pe contrasens. Au efectuat semnal regulamentar de oprire, dar şoferul şi-a continuat drumul. S-a plecat în urmărirea autoturismului, iar pe Şoseaua Ştefan cel Mare echipajul de poliţie rutieră a reuşit oprirea acestuia. S-a încercat legitimarea conducătorului auto, dar acesta a refuzat cu agresivitate şi a demarat, continuând deplasarea pe linia de tramvai", se arată într-un comunicat al Brigăzii Rutiere.

Poliţiştii au continuat urmărirea, iar în zona Bulevardului Camil Ressu şoferul autoturismului urmărit a accidentat doi pietoni, după care a continuat să se deplaseze până în zona Străzii Liviu Rebreanu, unde a abandonat maşina şi a intrat într-un complex comercial. Aici, el a fost imobilizat de către poliţişti.

Citește și: Accident cu o mașină fără șofer, în Botoșani: "Mi-a ieșit în față, nu am putut să evit! Am zis că nu văd vine când m-am dat jos"

Fata de 13 ani din judeţul Cluj dată dispărută şi tânărul de 27 de ani care ar fi răpit-o au fost găsiţi... Scandal la marginea Bucureștiului! O stație de sortare a gunoaielor se va construi la 100 de metri de casele oamenilor ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x