Antena Căutare

Peripeții la Balul Bobocilor! Un student la Drept a fost înjunghiat și bătut în timpul petrecerii

Un student al Facultății de Drept din Iași care participa la Balul Bobocilor a fost înjunghit și bătut! În urma audierilor polițiștilor, mai mulți martori au declarat faptul că scandalul a fost început de victimă.

Peripeții la Balul Bobocilor! Un student la Drept a fost înjunghiat și bătut în timpul petrecerii
Incident la Balul Bobocilor în județul Iași. Un student a fost transportat la spital

Tânărul, în vârstă de 22 de ani, din Piatra-Neamț a fost lovit cu pumnii în față și înjunghiat în zona abdomenului, în timp ce participa, într-un club, la Balul Bobocilor al Facultății de Drept. Acesta a fost transportat la spital, unde a primit îngrijiri medicale.

„Am fost sesizați prin apel 112 la ora 1.20 de un tânăr de 22 de ani cu privire la faptul că în timp ce se afla într-un club din municipiul Iași a fost agresat fizic.Polițiștii s-au deplasat la fata locului, unde au identificat mai multe persoane. În cauză a fost deschis un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de loviri sau alte violențe", a declarat Ioana Bîlea, purtătorul de cuvânt al IPJ Iași.

Potrivit unor surse judiciare, la audieri au fost duși doi tineri, în vârstă de 22 și 23 de ani, din Republica Moldova, care au declarat faptul că victima a început scandalul, iar totul a pornit de la faptul că tânărul s-ar fi comportat urât cu o prietenă de-a lor.

Update: Tragedie! O maşină a căzut în Dunăre și șoferul a dispărut în larg.... De ce cred proprietarii că e mai sigur să închiriezi unui cuplu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x