Antena Căutare

De ce cred proprietarii că e mai sigur să închiriezi unui cuplu

Proprietarii care au locuințe pe care vor să le închirieze au tendința de a găsi siguranță pentru bunurile lor în cupluri. Printre motivele pentru care un proprietar de locuință alege să închirieze unui cuplu se află liniștea proprie și liniștea din jur. Cei mai sunt sunt de părere că tinerii care nu o relație pot crea "deranj" prin petreceri sau muzică dată la maximum.

De ce cred proprietarii că e mai sigur să închiriezi unui cuplu
Garsonieră de închiriat în București, pe HomeZZ.ro | HomeZZ.ro

Astfel, cei mai mulți favorizează perechile atunci când mai mulți doritori se prezintă la vizionarea unui apartament sau a unei garsoniere de închiriat. În același timp, proprietarii consideră că o viitoare familie prezintă mai multă siguranță, că nu vor pleca de pe o zi pe alta, că nu-i vor lăsa cu datorii sau că nu vor produce pagube materiale în imobil.

Iată principalele motive pentru care vei avea întâietate dacă mergi să închiriezi o locuință cu partenerul sau partenera ta de viață:

Siguranță pentru bunuri și lipsa datoriilor

Mulți proprietari se tem că cei care închiriază le vor distruge bunurile existente în locuință, de la obiecte de mobilier, până la produsele electrocasnice, de baie sau de bucătărie. Acesta este motivul pentru care consideră că un cuplu ar avea mult mai multă grijă și, în plus, ar întreține casa mai curată decât oricine altcineva.

În plus, seriozitatea pe care doi parteneri o inspiră îi determină pe cei mai mulți dintre proprietari să-i aleagă și să creadă că vor fi mai corecți cu cheltuielile decât alți indivizi, fie de sex fenminin sau masculin. În ciuda faptul că cer o lună de chirie drept garanție, cei care dețin imobile se tem că cei care închiriază nu-și vor achita datoriile la întreținere și utilități.

Liniște în bloc

Dacă vecinii sunt trecuți de a doua tinerețe, cel mai probabil va exista program de liniște în bloc. E posibil ca proprietarii să considere că două fete sau doi studenți, de exemplu, vor avea drept activități petreceri de weekend, lucru care i-ar putea deranja pe ceilalți locatari. Pentru a evita situații de acest gen, aleg să închirieze unui cuplu.

Închiriere pe termen lung

Un alt aspect luat în calcul de proprietarii de imobile este termenul lung în care cuplurile, la nivel teoretic, aleg să stea într-un loc, ceea ce face lucrurile mult mai comode pentru cel care deține apartamentul sau garsoniera de închiriat. Va avea un venit asigurat, în fiecare lună, fără grija că luna viitoare chiriașii ar putea renunța.

Pentru a scăpa de o nouă rundă de contracte cu agenția sau căutări pe cont propriu prin intermediul site-urilor de anunțuri online, proprietarii au tendința să se încreadă mai mult în cupluri.

Dacă ești în căutarea unui spațiu de închiriat, proprietarii de apartamente, garsoniere sau case adaugă zilnic anunțuri de închiriat pe una dintre cele mai importante platforme de profil din România, HomeZZ.ro, site-ul unde găsești oferte actualizate de la o oră la alta, în toate zone țării. Intră acum și găsește-ți locuința pentru următoarea perioadă!

Peripeții la Balul Bobocilor! Un student la Drept a fost înjunghiat și bătut în timpul petrecerii... Un spital de copii din România a rămas 20 de ore fără apă! „Nu este APĂ curentă şi NIMENI nu lucrează pentru remedierea ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x