Căutare Live

Înfiorător! Un student din Iași și-a amenințat profesorul cu moartea: "Îți tai capul, cu acest cuțit de cinci kile! Ai grijă cum te uiți pe temele alea!"

Un student din Iași și-a amenințat profesorul cu moartea pe internet, într-o filmare cu puternic impact emoțional. Tânărul ține în mână un cuțit și folosește un limbaj violent la adresa dascălului, spunând că "îi taie capul".

Un student din Iași și-a amenințat profesorul cu moartea

Captură video BZI.ro

Atât sudentul, cât și profesorul sunt parte a Universitatății Alexandru Ioan Cuza din Iași. Tânărul s-a filmat cu un cuțit în mână, amenințându-l pe dascăl pentru că l-ar fi nedreptățit la un examen.

„Sunt un student nedreptățit al profesorului drd. Abel-Albert Policiuc. Acesta este un mesaj pentru tine, după examenul la Statistică! Îți tai capul, cu acest cuțit de cinci kile…, în m… m…! Ai grijă cum te uiți pe temele alea! Știi cum îți taie capul acest obiect?!”, transmite, brutal și senin, tânărul Cerbu.

S-a decis! Cum se va face admiterea la facultăți în acest an! Ce elevi scapă de examene

Videoclipul a fost postat pe internet și preluat de publicația locală bzi.ro. Decanul Facultății de Informatică a demarat o anchetă și a propus exmatricularea studentului. Și profesorul amenințat, cadru universitar la Facultatea de Informatică a Universității „Alexandru Ioan Cuza”, din Iași, a făcut deja plângere la Poliție.

Așa îți golesc escrocii cardurile! "Bucla Libaneză" te lasă fără bani în cont și nu vei ști ce s-a întâmplat!... VIDEO - Accident teribil la Galați, impact între un microbuz și un TIR. Sunt cel puțin șapte victime rănite...
Parteneri
Dușul fierbine în sezonul rece: de ce este contraindicat
O baie relaxantă este tot ce vizezi, după o zi aglomerată? Avem o veste nu tocmai plăcută pentru tine. Dușul fierbinte în sezonul rece ți-ar putea face mai mult rău decât bine, potrivit informațiilor oferite de medici și specialiști.
Catine.ro
Ultimele știri