Antena Căutare

S-a decis! Cum se va face admiterea la facultăți în acest an! Ce elevi scapă de examene

Vestea momentului pentru elevii din România! Cum se va face admiterea la cele mai căutate facultăți din România?

S-a decis! Cum se va face admiterea la facultăți în acest an! Ce elevi scapă de examene Galerie
Cum se va face admiterea la facultăți în acest an

Instituţiile cu cele mai dure examene îşi "rezervă" deja studenţii înainte de Bacalaureat. Rectorul Politehnicii din Bucuresti anunţă în premieră pentru Observator că mâine va da startul la perioada de preadmitere, iar absolvenţii de liceu vor fi selectaţi în funcţie de mediile din clasele a noua, a zecea, si a unsprezecea. Facultatea de Drept şi Medicină nu renunţă însă la examenul scris.

ADMITERE FACULTATE 2020

Tinerii care vor să fie siguri că au un loc asigurat la Politehnică se pot înscrie de mâine dimineaţă online, pe site-ul Universităţii.

citește și: Condiții pentru susținerea Bacului și a Evaluării Naționale. Elevii se pot întoarce în bănci doar cu acordul scris al părinţilor

Peste 30% din cele șase mii de locuri vor fi ofertate pentru preadmitere de maine si pana pe 22 iunie, cand incepe examenul de Bacalaureat.

S-a decis! Cum se va face admiterea la facultăți în acest an! Ce elevi scapă de examene

Cum se va face admiterea la facultăți în acest an

Cum se va face admiterea la facultăți în acest an

A doua perioadă de admitere începe în luna iulie, tot fără examen. Atunci, selecţia va fi făcută în funcţie de notele obţinute la Bac la matematică, fizică, chimie, informatică sau economie.

Rectorul Politehnicii spune că a luat această decizie pentru că deocamdată nu a obţinut aviz de la DSP pentru a aduna mii de candidaţi la un examen scris.

Academia de Studii Economice, unde concurenţa era si de zece candidati pe un singur loc în alţi ani şi unde adolescenţii făceau cozi kilometrice în jurul clădirii, a anunţat, de asemenea, o admitere exclusiv online pentru eseul motivaţional.

La polul opus, însă, rectorii de la Drept şi de la Medicină sustin că probă scrisă nu poarte fi înlocuită. Ţin la examenele lor şi vor anunţa calendarul oficial când vor obţine acordul epidemiologilor.

Primele imagini din interiorul halei incendiate, de pe Bulevardul Metalurgiei din București | VIDEO... Terasele, luate cu asalt de români și de polițiști, de la miezul nopții! Ce reguli trebuie să respectăm, de astăzi, când...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x