Antena Căutare

Conflict între adolescenți, încheiat cu lovituri de cuțit! Un tânăr a fost înjunghiat pe un teren de fotbal din Capitală

Un adolescent a fost înjunghiat, marți seară, pe un teren de fotbal din București. Autorul atacului, un copil de doar 16 ani, a fost dus la secție pentru audieri. 

Un adolescent a fost înjunghiat, marți seară, pe un teren de fotbal din București. Autorul atacului, un copil de doar 16 ani, a fost dus la secție pentru audieri.

Scene șocante într-un parc din Sectorul 2 al Capitalei. Pe un teren de fotbal, un conflict izbucnit între doi adolescenți s-a sfârșit în lovituri de cuțit.

„La data de 23 iulie a.c., în jurul orelor 21:10 poliţişti din cadrul D.G.P.M.B au fost sesizaţi prin apel 112 cu privire la faptul că un tânăr ar fi fost înjunghiat de o persoană necunoscută pe un teren de fotbal dintr-un parc din sectorul 2”, informează Poliţia Capitale.

CITEȘTE ȘI: Gheorghe a izbucnit în lacrimi, după ce și-a aflat sentința. Când au văzut probele împotriva lui, judecătorii au fost revoltați: „Încerca să scape de tine...”

Potrivit sursei citate, la faţa locului au sosit poliţişti din cadrul Secţiei 7 care, la scurt timp, au identificat şi prins un tânăr de 16 ani, bănuit că ar fi săvârşit fapta. Acesta a fost condus la sediul subunităţii pentru audieri.

„Victima, un tânăr de 17 ani, a fost transportată la o unitate spitalicească pentru îngrijiri. În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de loviri şi alte violenţe, cercetările fiind continuate de poliţişti din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2”, mai arată sursa citată.

CITEȘTE ȘI: Și-au recunoscut vecina într-un film pentru adulți. Ce au făcut apoi cei doi tineri din Vaslui i-ar putea costa libertatea

Sorina, fetița din Baia de Aramă, a ajuns în SUA! Primele imagini cu micuța în noua ei locuință ... A fost aprobată omorârea a 140 de urşi! Mai mult, cei care îi vor hrăni și se vor apropia de ei vor primi amenzi usturăt...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x