Antena Căutare

Sorina, fetița din Baia de Aramă, a ajuns în SUA! Primele imagini cu micuța în noua ei locuință 

Sorina, fetița din Baia de Aramă care a fost adoptată de o familie de români care trăiește în SUA, a ajuns în locuința familiei care o va îngriji începând de acum. 

Sorina, fetița din Baia de Aramă care a fost adoptată de o familie de români care trăiește în SUA, a ajuns în locuința familiei care o va îngriji începând de acum.

Astfel, în imaginile făcute publice de jurnalista Ioana Dogioiu, fetița apare în noua ei locuință, în timp ce se joacă la pianul familiei Săcărin, care a adoptat-o.

Citește și: Soții Săcărin, decizie drastică după ce Sorina a plecat din țară cu familia adoptivă: ”Am depus o plângere! Nu s-a știut de plecarea ei!”

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ioana Dogioiu a ținut legătura cu soții Săcărin pe tot parcursul scandalului care a însoțit plecarea acestora cu copilul, din țară. Aceasta a relatat și despre un incident petrecut la aeroportul Otopeni, unde controlul de securitate ar fi durat excesiv de mult, iar familia a pierdut avionul la care avea bilete.

Citește și: Sorina şi părinţii ei adoptivi, blocați pe Aeroportul Otopeni, înainte de îmbarcarea în avion: „De ce nu ne permiteți să plecăm?”

Sorina, fetița din Baia de Aramă a cărei poveste a emoționat o țară întreagă, a părăsit România la exact o lună după ce a fost târâtă de un procuror din casa fostei asistente maternale. A fost o lună plină de procese pentru soții Săcărin. Toate instanţele le-au dat câştig de cauză şi au respins, rând pe rând, cererile formulate de procurorul general interimar al Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie, care a încercat să obţină o ordonanţă preşedinţială prin care să se interzică plecarea Sorinei din ţară.

Carambol în Drumul Taberei. Una dintre mașinile implicate a rupt gardul și s-a răsturnat pe linia tramvaiului 41... Conflict între adolescenți, încheiat cu lovituri de cuțit! Un tânăr a fost înjunghiat pe un teren de fotbal din Capitală...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x