Moarte șocantă, în centrul Bucureștiului! Un tânăr și-a pierdut viața, la câteva minute după ce a fost imobilizat de polițiști. Ce făcuse înainte de tragedie

Incident șocant, chiar în centrul Bucureștiului. Un bărbat a murit în mâinile polițiștilor care îl încătușaseră cu puțin timp înainte.

Moarte șocantă, în centrul Bucureștiului! Un tânăr și-a pierdut viața, la câteva minute după ce a fost imobilizat de polițiști. Ce făcuse înainte de tragedie

Din primele informații, bărbatul decedat ar fi fost un om al străzii, în vârstă de 30 de ani. Înainte de a fi imobilizat de polițiști, acesta ar fi avut un comportament bizar, încercând să se arunce în fața mașinilor și istrugând o terasă din Centrul Vechi.

„Astăzi (duminică - n.red.) în jurul orei 21:00, prin apel 112 a fost sesizat faptul că un bărbat se aruncă în faţa maşinilor. La faţa locului poliţişti din cadrul Secţiei 10 au depistat un bărbat de 30 de ani, care manifesta un comportament agresiv şi producea distrugeri la o terasă”, potrivit sursei citate.

Ministrul Sănătății, declarații despre al doilea val de COVID-19. Când ne-am putea întoarce la o viață „aproape normală”?

La câteva minute după ce a fost imobilizat, tânărul a spus că se simte rău. Oamenii legii au solicitat un echipaj de prim-ajutor, precizează Poliţia Capitalei.

„Echipajul medical a aplicat măsuri specifice, însă în jurul orei 22.30 au declarat decesul persoanei”, menţionează sursa citată anterior.

Descoperire revoltătoare în telefonul criminalului care a incendiat o adolescentă. Decizie de ultim moment a autorităților

Potrivit Antena 3, bărbatul ar fi intrat în stop cardio-respirator în urma unei supradoze.

Cercetările sunt preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti şi Serviciul Omoruri din Poliţia Capitalei, în vederea stabilirii cauzelor şi condiţiilor în care s-a produs decesul.

Ultimele știri