Antena Căutare

Un tânăr și-a distrus mașina după ce n-a mai putut evita impactul cu un cerb, pe autostrada Aiud-Turda

Un bărbat a trecut prin momente dramatice în timp ce circula pe autostrada Aiud-Turda și s-a ales cu mașina distrusă după ce a lovit un cerb de dimensiuni mari.

Un bărbat a trecut prin momente dramatice în timp ce circula pe autostrada Aiud-Turda și s-a ales cu mașina distrusă după ce a lovit un cerb de dimensiuni mari.

Accidentul a avut loc pe autostrada A10, acolo unde n-ar trebui să aibă acces alimentele sălbatice ori domestrice. Din păcate, însă, șoferul n-a mai putut evita impactul cu cerbul, iar mașina sa a fost distrusă, potrivit unui anunț făcut pe rețelele de socializare.

Citește și: Enervați de cozile interminabile, șoferii au circulat și pe banda de urgență, pe Autostrada Soarelui

”Aveţi grijă pe autostrada Turda-Aiud la cerbi/căprioare (politiştii de la faţa locului au spus că asemenea accidente se întamplă destul de des). Cerbul lovit a fost lung cât banda de urgenţă + 3/4 din banda 1”, este mesajul făcut public de un tânăr pe pagina de Facebook Info Trafic Județul Cluj.

Citește și: Doi tineri, la un pas de tragedie pe Autostrada Soarelui! Mai mulți porci mistreți le-au apărut în față din senin

Accidentul a avut loc pe lotul trei al autostrăzii între localitățile Mirăslău și Decea, din Alba. De când a fost inaugurată, pe acest sector de drum mai multe vulpi au fost lovite de mașini, iar pe drum au intrat chiar și oi ori vaci, potrivit unor imagini făcute publice de oameni, de-a lungul timpului.

O pisică a scăpat cu viață după ce a mers mai bine de 60 de kilometri blocată sub capota unei mașini... Fetița din Baia de Aramă, surprinsă în timp ce se juca cu mama adoptivă! Avocatul familiei a făcut publice imaginile ine...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x