Căutare Live

Doi tineri, la un pas de tragedie pe Autostrada Soarelui! Mai mulți porci mistreți le-au apărut în față din senin

O familie a fost la un pas de tragedie pe Autostrada Soarelui, după ce a intrat cu maşina în câţiva mistreţi! Porcii le-au apărut în faţă din senin. 

O familie a fost la un pas de tragedie pe Autostrada Soarelui, după ce a intrat cu maşina în câţiva mistreţi! Porcii le-au apărut în faţă din senin.

Citește și: Familie implicată într-un accident în Italia. Tata și fiica au murit, iar mama și trei copii sunt în stare gravă

Maşina a fost distrusă aproape în totalitate. Din fericire, şoferul şi soţia acestuia au scăpat cu viaţă. Oamenii spun că autoturismul nu este asigurat şi nu îşi permit să îl repare. Vor da în judecată Compania de Drumuri, responsabilă pentru asigurarea benzilor de circulaţie cu garduri, pentru ca animalele să nu poată intra printre maşini.

Citește și: Tudor, un tânăr de 32 de ani, a murit într-un accident în Italia! Soția lui se zbate între viață și moarte

”Cu siguranţă aveam 120 km/h. Nu am putut să îi evit în niciun fel, că m-am trezit în faţă cu ei. Şi erau un şir de porci, aşa am văzut eu.”, a mărturisit șoferul.

Caz scandalos la un liceu din Alba! O elevă ar fi rămas însărcinată cu profesorul de religie... Deținutul evadat de la Penitenciarul Găești, prins la Comișani! Ion Carmalău a fugit din închisoare pentru că îi era dor...
Parteneri
Uleiuri pentru creșterea sănătoasă a părului. Sfaturi utile pe care le poți încerca acasă
La fel ca cele mai multe aspecte ale frumuseții, părul sănătos se datorează unei diete echilibrate și ale unui stil de viață activ. Cu toate acestea, există câteva trucuri care îi pot schimba aspectul de la suprafață. Descoperă care sunt principalele uleiuri pentru creșterea sănătoasă a părului și cum pot fi folosite acasă.
Catine.ro
Ultimele știri