Antena Căutare

Un tată a încercat să își salveze cei doi copii de la înec, însă a dispărut în mare

Cei doi copii se aflau la mare împreună cu familia și s-au aflat la un pas de moarte. Tatăl acestora i-a salvat printr-un gest supraomenesc și nu a mai putut ajunge la mal.

Cei doi copii se aflau la mare împreună cu familia și s-au aflat la un pas de moarte. Tatăl acestora i-a salvat printr-un gest supraomenesc și nu a mai putut ajunge la mal.

Tragedia s-a întâmplat în stațiunea Olimp, în după-amiaza zilei de 31 august. Marea este foarte agitată, cu valuri mari, pe litoral, în toate staţiunile fiind arborat steagul roşu care interzice scăldatul.

Cei doi copii au intrat în mare și au fost luați de către valurile puternice. Tatăl acestora le-a sărit în ajutor celor doi copii, însă nu a putut ieși din mare.

Bărbatul este căutat de o ambarcaţiune a Agenţiei Române de Salvare a Vieţii Omeneşti pe Mare (ARSVOM). Echipajele de salvare au acordat primul ajutor mamei copiilor, care a suferit un șoc puternic și un atac de panică.

Doar cu o zi înainte s-au înecat 6 oameni pe litoral. Patru băieţi de 17-18 ani, dintre care 2 fraţi, au fost luaţi de mare la Mamaia, un bărbat de 35 ani la Eforie şi unul de 54 ani la Olimp. Fraţii din Mamaia şi bărbatul din Olimp au murit.

Românii care sună abuziv la 112 ar putea primi pedepse drastice. O lege adoptată de Senat prevede amenzi de opt ori mai ... O bucată de tavan fals a căzut peste patru persoane. Niciuna dintre victime nu a ajuns la spital...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x