„L-a găsit unul dintre cei mici”. Un tată din Vaslui s-a sinucis, după ce copiii lui i-au cerut mâncare, iar el nu a avut ce să le dea! Care au fost ultimele lui cuvinte

Un tată din Vaslui s-a sinucis, după ce copiii lui i-au cerut de mâncare, iar el nu a avut ce să le dea. Trupul lui neînsuflețit a fost găsit de unul dintre copii, în vârstă de opt ani.

„L-a găsit unul dintre cei mici”. Un tată din Vaslui s-a sinucis, după ce copiii lui i-au cerut de mâncare, iar el nu a avut ce să le dea! Care au fost ultimele lui cuvinte

Tragedia s-a produs în urmă cu câteva zile în satul Stroiești, comuna Tătărani din județul Vaslui. Bărbatul, în vârstă de 33 de ani, lucra ca văcar în sat și muncea zi de zi pentru a-și hrăni familia.

Soția bărbatului și mama celor cinci copii a povestit că soțul ei s-a supărat după ce copiii au început să spună că le este foame, iar ei aveau în casă doar cartofi, însă nicio picătură de ulei sau pâine, potrivit vremeanoua.ro.

Unul dintre copii și-a găsit tatăl fără viață

Tatăl copiilor i-a spus soției că pleacă cu vacile, însă s-a dus într-o anexă a casei și și-a pus capăt zlelor.

Unul dintre copii, în vârstă de opt ani, a fost cel care l-a găsit pe bărbat, fără viață, în spatele casei.

Medicii sosiți de urgență la fața locului nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viața.

A pus la fiert pietre pentru copiii ei, în speranța că vor adormi, cu gândul că urmează să mănânce! „Am pierdut tot, din cauza pandemiei de coronavirus” - VIDEO

O vecină a familiei a lansat un apel public, iar oamenii au trimis deja haine, mâncare și dulciuri familiei îndurerate.

„Sunt cinci copii și o mamă care au nevoie de ajutorul oamenilor cu suflet, pentru că mai mare pomană nu poate fi decât să hrănești și să îmbraci niște copii necăjiti", a declarat un vecin.

Cei cinci copii au vârste cuprinse între 11 luni și 12 ani și locuiesc într-o casă dărăpănată ce „mai are puțin și se dărâmă”, potrivit unor vecini.

Ultimele știri