A pus la fiert pietre pentru copiii ei, în speranța că vor adormi, cu gândul că urmează să mănânce! „Am pierdut tot, din cauza pandemiei de coronavirus” - VIDEO

O mamă din Kenya a pus la fiert pietre pentru copiii ei înfometați, cu speranța că aceștia să se oprească din plâns și să adoarmă, crezând că, în curând, va fi gata „masa”.

Peninnah Kitsa

Femeia, Peninnah Kitsa, care locuiește în Mombasa, unde lucra ca spălătoreasă, și-a pierdut toate sursele de venit, din cauza măsurilor de restricție și distanțare socială, și nu a mai avut cu ce să-i hrănească pe cei opt copii ai săi.

Una dintre vecinele sale, șocate de povestea ei, a alertat presa cu privire la supliciul ei. După ce a fost intervievată de o televiziune din Kenya, femeia, văduvă, a primit bani de la sute de oameni impresionați de povestea ei și a familiei sale.

Un medicament ar proteja oamenii de COVID-19! Cât de ușor ar putea fi folosit ca barieră în fața coronavirusului! Explicația unei echipe de cercetători

Peninnah Kitsa, care nu știe să scrie și să citească și care trăiește într-o locuință fără apă curentă și fără electricite a descris generozitatea concetățenilor ei drept un miracol.

„Nu am crezut că kenyenii pot fi atât de afectuoși. Am primit telefoane din toată țara, oamenii m-au întrebat cum mă pot ajuta”, a spus ea unui site local de știri.

„Copiii mei mi-au spus că știu că îi mint”

Femeia a mai spus că cei opt copii ai săi nu au putut fi păcăliți să creadă că vor primi mâncare.

„Mi-au spus că știu că îi mint, însă nu am putut să facă nimic pentru că nu aveam nimic de mâncare să le dau”, a mai spus Peninnah Kitsa.

El este cel mai mic om din lume care a învins COVID-19! A bătut coronavirusul la doar 16 zile de viață! „Mi-au spus să fac asta, dacă vreau să trăiască” - FOTO

Ca parte a unor măsuri de ajutorare a celor mai vulnerabili în contextul crizei actuale, guvernul kenyan a lansat un program de hrănire. Măsurile guvernului nu au ajuns încă și la Peninnah Kitsa, al cărei soț a fost ucis anul trecut.

Parteneri
Detaliul ascuns de la nunțile lui Kate și Pippa Middleton. Ce a purtat sora mai mică a Ducesei la ambele ceremonii
Puțini au observat detaliul ascuns de la nunțile lui Kate și Pippa Middleton. Sora cea mică a Ducesei de Cambridge a purtat un accesoriu atât ca domnișoară de onoare, cât și ca mireasă, la propria nuntă din 2017.
Catine.ro
Ultimele știri