Antena Căutare

„Copil de vânzare!”. Pentru că se îneca în datoriile acumulate la jocurile de noroc, un tată și-a vândut fiica pe Internet. Cât au plătit cumpărătorii

Ce faci când iubești jocurile de noroc mai mult decât pe propriul copil? Îl vinzi ca să faci rost de bani, ar spune unii. Exact asta a făcut tatăl unei fetițe în vârstă de un an. Pentru că se îneca în datorii, un bărbat și-a vândut copila pe Internet, fără să spună nimic soției. 

Ce faci când iubești jocurile de noroc mai mult decât pe propriul copil? Îl vinzi ca să faci rost de bani, ar spune unii. Exact asta a făcut tatăl unei fetițe în vârstă de un an. Pentru că se îneca în datorii, un bărbat și-a vândut copila pe Internet, fără să spună nimic soției.

Un bărbat din China a fost arestat, după ce și-a vândut fiica pe Internet. De ce ar face un părinte așa ceva? Ca să-și plătească datoriile acumulate la jocurile de noroc...

Bărbatul, identificat doar ca „Jiang”, și-a vândut copilul unui cuplu pentru suma de 6.800 de lire. Jiang și-a luat fetița în vârstă de un an, i-a spus soției că pleacă în vizită cu cea mică la bunici și a dispărut.

Trei luni a așteptat femeia să primească un semn de la fiica ei. De fiecare dată când își suna soțul și îl întreba când se vor întoarce acasă, primea explicații diferite, ce deveneau din ce în ce mai bizare, conform Daily Mail.

Mesaje compromițătoare

După câteva luni, soțul rătăcitor s-a întors acasă, singur. Abia atunci, femeia a înțeles că ceva era în neregulă. Dornică să afle adevărul, i-a umblat în telefon. Când a găsit mesajele în care soțul ei negociase vânzarea copilului, lumea ei s-a năruit.

În aceeași zi, mama disperată s-a dus la soacra ei, unde ar fi trebuit să fie fetița. Bătrâna i-a spus că nu știe ce s-a întâmplat, că doi oameni veniseră și luaseră copilul cu o săptămână înainte. Minciuni.

Polița a fost alertată de urgență. Jiang era de negăsit. După câteva zile de căutări, tatăl care și-a vândut copilul a fost găsit, într-un hotel din Guiyang.

Când n-ai noroc, improvizezi

Luat la întrebări de oamenii legii, a recunoscut tot. Jocurile de noroc erau pasiunea lui, doar că îi cam lipsea...norocul. A reușit să acumulueze o datorie imensă, pentru posibilitățile lui financiare, așa că a trebuit să găsească o soluție.

A intrat pe Internet și a postat un anunț. Un cuplu a răspuns și i-a crezut minciunile. Jiang le-a spus că motivul pentru care renunță la fiica lui era că nu avea bani să o crească, după ce nevasta l-a părăsit.

După ce tranzacția a fost finalizată, și-a luat fiica și a plecat. Au zburat aproape 2.000 de kilometri până în provincia Zhoushan, unde trăia cuplul care a cumpărat copilul.

Vineri, poliția a reușit să o găsească pe micuță și a adus-o acasă. Jiang a fost arestat, fiind acuzat de trafic de persoane.

A primit inima unei fete de 25 de ani, moartă în accident de mașină. Bărbatul din Mureș e tatăl a doi copii care se bucu... Trafic blocat complet în județul Brașov. Opt mașini au fost implicate în carambol, iar medicii acordă primul ajutor pe ș...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x