Antena Căutare

Un tramvai a deraiat in Arad: Patru calatori au fost raniti

A fost panica mare, astazi, in Arad. Patru oameni au fost raniti, iar alti 16 au inghetat de spaima dupa ce tramvaiul in care erau a deraiat in panta. Pasagerii din spate au cazut unii peste altii, iar ceilalti s-au lovit de barele din tramvai, cand cele doua vagoane s-au inclinat la aproape 45 de grade.

Erau 20 de calatori in tramvai. Putin dupa ora 12:00, la coborarea de pe podul care face legatura intre centrul orasului si cel mai mare cartier, pasagerii din tramvai s-au trezit ca se pravalesc unii peste altii.

Pentru raniti, au venit doua ambulante. Trei dintre pasageri au fost dusi la spital, iar un altul a fost ingrijit la fata locului. Podul se afla in reparatii si sunt impuse anumite restrictii de viteza.

Primaria Arad, care a comandat lucrarile de reabilitare, sustine ca toata responsabilitatea o are constructorul.

Ancheta va stabili daca muncitorii care asfalteaza au sapat prea aproape de terasament, dar si daca vatmanul a depasit viteza impusa. Intre timp, doua macarale au pus tramvaiul inapoi pe sine.

PROGNOZA METEO: Cod galben de vreme rea, precipatii si vant puternic in sudul tarii... Cod portocaliu de inundatii pentru bazinul Jiului...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x