Un tratament pentru pacienții cu COVID-19, rezultate spectaculoase, în România! Medicul Virgil Musta: „Nu au mai ajuns la terapie intensivă, intubaţi”

Un tratament cu anticoagulant administrat pacienților cu COVID-19, Timişoara, are rezultate spectaculoase. Bolnavii nu au mai ajuns intubați, la terapie intensivă.

Un tratament pentru pacienții cu COVID-19, rezultate spectaculoase, în România!

profimediaimages.ro

„Pentru că la necropsie s-a constatat că pacienţii prezentau coagulări la nivelul vaselor pulmonare şi a altor organe, m-am gândit că este bine să nu mai aşteptăm să se declanşeze această cascadă a coagulării care odată declanşată.

Altfel, este foarte greu să mai opreşti mecanismul patogenic. Nu au mai ajuns pe terapie intensivă, intubaţi. Au avut o evoluţie uşoră, ameliorată, constant bună”, a spus Virgil Musta, medic la Spitalul „Victor Babeş" din Timişoara.

Măștile de protecție, obligatorii, din 15 mai! Unde vor fi obligați românii să le poarte - VIDEO

Tratamentul pentru Covid-19 cu anticoagulante este folosit deja în mai multe spitale din România. Medicii aşteaptă să fie inclus şi în protocolul naţional, potrivit Mediafax.

Aflați bilanțul oficial actualizat al deceselor provocate de noul coronavirus în România, precum și numărul cazurilor de COVID-19 din țară, aici!

Parteneri
Mutabal. Salată de vinete cu tahini, din bucătăria orientală
Nu lăsa să treacă sezonul vinetelor fără să prepari o rețetă deosebită de salată de vinete cu tahini. Îți propunem să testezi un preparat originar din bucătăria orientală, cunoscut sub numele de mutabal.
Catine.ro
Ultimele știri