Scene inedite în București. Un troleibuz defect a fost împins de călători | VIDEO

Un troleibuz de pe linia 69 a fost împins de călători pe o stradă din cartierul Drumul Taberei din Capitală, după ce s-a defectat. Imaginile au fost surprinse de un bucureștean și postate pe Facebook.

Un troleibuz defect a fost împins de călători

Captura video

Imaginile cu troleibuzul împins de cetățeni vin la o săptămână după ce un troleibuz a luat foc în centrul Capitalei.

Atunci, primarul Capitalei, Gabriela Firea, a reacționat, aruncând vina pe “cei care blochează intenționat licitațiile pentru cumpărarea de mijloace de transport”. Ulterior, edilul a vorbit despre un “sabotaj”.

Doi polițiști, umiliți în plină stradă de interlopi: „Ce polițai sunteți? Vrei să te bat cu pistolul în mână?” | VIDEO

Într-un punct de vedere transmis duminică seară, municipalitatea spune că din cauza vremii, a avut loc o cădere de tensiune, astfel că troleibuzul nu a mai avut curent pentru a putea circula.

Cei șase cetățeni surprinși în imaginile postate pe rețelele de socializare „au ajutat benevol șoferul să ajungă cu troleibuzul în zona cu tensiune în rețea”.

Reprezentanții Primăriei Capitalei dau vina pe vechile administrații pentru această situație.

Primăria Capitalei, într-un comunicat de presă: "Facem precizarea că astfel de situații sunt generate de faptul că vechile administrații au privat de investiții acest domeniu, consecință fiind învechirea parcului STB."

„Tocmai pentru a compensa lipsa de implicare din anii anteriori, în actualul mandat a fost pusă în practică o politică de înnoire și modernizare a parcului STB”, spune PMB, amintind de achiziția de noi mijloace de transport în comun, printre care și 100 de troleibuze.

Acestea ar trebui să fie livrate începând cu luna noiembrie și vor avea o autonomie de 20 de kilometri în cazul unei căderi de tensiune, promite PMB, vor fi mai mari, vor avea climatizare automată și prize USB.

De ce a fost eliberat bărbatul care a dat foc unei tinere de 17 ani: "Și-a format și consolidat o atitudine corectă față de valorile sociale"

În filmare se vede cum troleibuzul STB s-a golit de călători și șase cetățeni îl împing din spate.

Citește și
colaj gina pistol si smiley la botezul lui josephine si gina pistol intr-o salopeta alba
Gina Pistol, dificultățile cu care se confruntă la 6 luni după ce a devenit mamă. "Când o să îmi revin? Când?"
Gina Pistol, dificultățile cu care se confruntă la 6 luni după ce a devenit mamă. "Când o să îmi revin? Când?"
colaj ana crudu si daniela crudu
Sora Danielei Crudu s-a căsătorit. Primele imagini de la cel mai important eveniment din viața Anei Crudu
Sora Danielei Crudu s-a căsătorit. Primele imagini de la cel mai important eveniment din viața Anei Crudu
elena stroe intr-un maieu negru, pantaloni scurti negri, pe o terasa intr-un peisaj de munte
Elena Stroe, fosta concurentă de la Insula Iubirii, dă cărțile pe față. Ce dezvăluiri face bruneta despre viața ei amoroasă
Elena Stroe, fosta concurentă de la Insula Iubirii, dă cărțile pe față. Ce dezvăluiri face bruneta despre viața ei amoroasă
Mai multe articole
Parteneri
Cele mai simpatice nume pentru câini. Cum îți poți numi patrupedul
Ai adoptat recent un patruped și cauți nume pentru câini? Noul membru al familiei are nevoie de o denumire care să se potrivească nu doar cu personalitatea lui, dar care să fie și ușor de pronunțat de toată lumea din casa ta. 
Catine.ro
Ultimele știri