Antena Căutare

Ai primit deja vaccinul ce te-ar putea ține departe de coronavirus? Găsești dovada pe brațul stâng! „Activează întregul sistem imunitar” - VIDEO

Un vaccin împotriva tuberculozei (TBC), ce în România se află în schema obligatorie, ar putea fi un aliat în lupta împotriva noului coronavirus (COVID-19).

Ai primit deja vaccinul ce te-ar putea ține departe de coronavirus? Găsești dovada pe brațul stâng! „Activează întregul sistem imunitar” - VIDEO Galerie
Vaccin anti-TBC

Un studiu recent al cercetătorilor olandezi arată că există o corelaţie între acest ser de imunizare şi numărul redus al deceselor provocate de coronavirus. Din această echipă face parte și un specialist român.

În România, acest vaccin se face bebelușilor, la externarea din maternitate. Până în anii 1990, vaccinul se făcea până la vârsta de 7 ani. Cei mai mulți oameni au rămas, în urma lui, cu un semn în formă de floare, pe mâna stângă.

„În acest moment, există două tipuri de vaccin BCG ce sunt discutate ca fiind posibile variante de stimulare nespecifică a imunității. Vechiul vaccin BCG, ce ar activa imunitatea, dar nu specific pentru coronavirus, ar proteja organismul de a dezvolta forme de infecție severe, ce ar necesita asistență în terapie intensivă”, a explicat Beatrice Mahler, medic pneumolog la Institutul „Marius Nasta”.

Mai multe detalii, în clipul de mai sus din „Observator” și în articolul: Vaccinul împotriva noului coronavirus ar exista deja! De 100 de ani! A luptat împotriva unei boli cumplite!

Tratamentul pentru COVID-19 există, OFICIAL! Alexandru Rafila, reprezentant al României la OMS, a dezvăluit când îl vom ... „Mă omoară! Mi-a rupt mâna, oameni buni!”. Intervenţie în forță a jandarmilor, la Timişoara, împotriva unor români care ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x