Antena Căutare

Un val de ger polar lovește România în curând! Temperaturile vor ajunge până la -30 de grade Celsius!

Ne-a ocolit aproape trei luni, dar loveşte cu putere la final! Iarna paralizează România în următoarea săptămână, avertizează meteorologii!

Ne-a ocolit aproape trei luni, dar loveşte cu putere la final! Iarna paralizează România în următoarea săptămână, avertizează meteorologii!

Vom trece printr-un val de ger, cu cele mai joase temperaturi din acest sezon. Răcirea bruscă poate fi o adevărată bombă pentru organism, iar medicii susţin că mai ales cardiacii trebuie să se păzească.

Un val de aer polar loveşte România şi, timp de o săptămână, aduce cele mai scăzute temperaturi ale iernii. Primele îngheaţă Moldova şi nordul ţării, sâmbătă. Treptat, gerul va atinge apoi toată ţara.

22 februarie 2018, Mehedinţi. Oameni izolaţi, un drum închis şi troiene de peste un metru. Un peisaj care nu vesteşte primăvara, deşi calendarul o arată aproape. Şi este doar începutul.

Dincolo de valorile din termometre, vântul va face ca temperatura resimţită de organism să fie de-a dreptul polară.

Minus 34 de grade Celsius aşteaptă salvamontiştii din masivul Ceahlău sâmbătă noaptea.

În toată ţara, temperatura va fi mai joasă cu până la 20 de grade faţă de normalul acestei perioade.

Astăzi, fulgi mari au căzut şi peste Capitală. Urmează şi aici un val de ger, cu cel mult minus nouă grade în timpul zilei de luni. Iar daca vântul va sufla cu putere, vom resimţi chiar şi cu 10 grade mai puţin.

O schimbare periculoasă, după două luni în care am suportat temperaturi la extreme. Şi care afectează în special inima. Gerul brusc determină îngustarea vaselor de sânge, care se pot chiar bloca total.

Gerul se resimte în tot organismul. Agravează infecţiile respiratorii, sensibilizează rinichii şi provoacă alergii la nivelul pielii. În plus, se poate ajunge uşor la hipotermie.

Meteorologii spun că abia spre finalul săptămânii viitoare vremea se va încălzi. Ne aşteaptă însă două luni cu ploi şi inundaţii.

Ordonanța a trecut! Ce se întâmplă cui INDEMNIZAȚIILE pentru mame! Ce SUME DE BANI vor primi până la vară!... Lovitură de teatru pentru toți românii care au pașapoarte! Se schimbă TOT!...
Focaccia simplă de casă. Rețetă de pâine din bucătăria italiană
Atunci când ți-e poftă de pâine preparată în casă, cu siguranță te gândești care ar fi...
Horoscopul zilei de 31 martie 2023. Leii sunt plini de energie. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 31 martie 2023 spune că nativii din zodia Leilor nor avea parte de o zi...
Parteneri
Horoscopul dragostei pentru luna aprilie 2023. Taurii vor avea parte de o nouă poveste de iubire
Catine.ro

Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x