Antena Căutare

Un val de ger polar lovește România în curând! Temperaturile vor ajunge până la -30 de grade Celsius!

Ne-a ocolit aproape trei luni, dar loveşte cu putere la final! Iarna paralizează România în următoarea săptămână, avertizează meteorologii!

Ne-a ocolit aproape trei luni, dar loveşte cu putere la final! Iarna paralizează România în următoarea săptămână, avertizează meteorologii!

Vom trece printr-un val de ger, cu cele mai joase temperaturi din acest sezon. Răcirea bruscă poate fi o adevărată bombă pentru organism, iar medicii susţin că mai ales cardiacii trebuie să se păzească.

Un val de aer polar loveşte România şi, timp de o săptămână, aduce cele mai scăzute temperaturi ale iernii. Primele îngheaţă Moldova şi nordul ţării, sâmbătă. Treptat, gerul va atinge apoi toată ţara.

22 februarie 2018, Mehedinţi. Oameni izolaţi, un drum închis şi troiene de peste un metru. Un peisaj care nu vesteşte primăvara, deşi calendarul o arată aproape. Şi este doar începutul.

Dincolo de valorile din termometre, vântul va face ca temperatura resimţită de organism să fie de-a dreptul polară.

Minus 34 de grade Celsius aşteaptă salvamontiştii din masivul Ceahlău sâmbătă noaptea.

În toată ţara, temperatura va fi mai joasă cu până la 20 de grade faţă de normalul acestei perioade.

Astăzi, fulgi mari au căzut şi peste Capitală. Urmează şi aici un val de ger, cu cel mult minus nouă grade în timpul zilei de luni. Iar daca vântul va sufla cu putere, vom resimţi chiar şi cu 10 grade mai puţin.

O schimbare periculoasă, după două luni în care am suportat temperaturi la extreme. Şi care afectează în special inima. Gerul brusc determină îngustarea vaselor de sânge, care se pot chiar bloca total.

Gerul se resimte în tot organismul. Agravează infecţiile respiratorii, sensibilizează rinichii şi provoacă alergii la nivelul pielii. În plus, se poate ajunge uşor la hipotermie.

Meteorologii spun că abia spre finalul săptămânii viitoare vremea se va încălzi. Ne aşteaptă însă două luni cu ploi şi inundaţii.

Ordonanța a trecut! Ce se întâmplă cui INDEMNIZAȚIILE pentru mame! Ce SUME DE BANI vor primi până la vară!... Lovitură de teatru pentru toți românii care au pașapoarte! Se schimbă TOT!...
Ora ideală de culcare pentru fiecare zodie. Multe dintre alegerile pe care le faci se bazează pe astrologie
Atunci când stabilești ora ideală de culcare pe baza astrologiei e importat să ții cont de...
Horoscopul zilei de 11 iunie 2023. Gemenii pot fi urmăriți de grijile de la serviciu. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 11 iunie 2023 spune că Gemenii vor fi nevoiți să depună mari eforturi...
Parteneri
Sfaturi de la nutriționiști: alege gustări hrănitoare pentru a evita mesele nocturne
Catine.ro
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x