VREMEA 23 februarie 2018. Ger năprasnic în toată România

Meteorologii anunță temperaturi scazute vineri, 23 februarie.

VREMEA 23 februarie 2018, România. Vineri 23 Februarie 2018, vremea va fi rece. Temperaturi de ger în toată țara.

Meteorologii anunță temperaturi scăzute. Pe parcursul zilei, pe arii restrânse, la munte, în nord și în nord-est și cu totul izolat în rest va ninge, iar în nord-vest vor fi precipitații mixte.

Seara și noaptea de 23 februarie, va ninge, local, în regiunile nordice și estice precum și la munte, iar în cele centrale pe arii restrânse vor predomina ninsorile. Izolat vor fi condiții de formare a poleiului.

Prognoza meteo, 23 februarie, în țară. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în prima parte a intervalului în sudul Banatului, pe crestele montane și în deltă. Temperaturile maxime vor avea valori de la -3 grade în nordul Moldovei, până în jur de 8…9 grade în Dealurile de Vest, iar cele minime se vor încadra între -8 și 2 grade.

VREMEA 23 februarie, Bucuresti. Cerul va fi noros, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă se va fi situa în jurul valorii de 3 grade, iar cea minimă de -2…0 grade.

Parteneri
Dieta mediteraneană: principii, alimente permise și riscuri
Dieta mediteraneană este un regim alimentar bogat în ingrediente precum fructe, legume, cereale integrale și grăsimi sănătoase. Specialiștii în nutriție o recomandă drept o dietă delicioasă și hrănitoare. Aceasta are o mulțime de beneficii pentru sănătate.
Catine.ro
Ultimele știri