Antena Căutare

Unde găsești cele mai ieftine garsoniere de închiriat din București

Capitala are cele mai multe spații de închiriat, asta pentru că vorbim fie de studenți care vin la Facultate și caută cazare, fie de cei care vin din provincie și nu au posibilitatea să-și achiziționeze propria locuință. Garsonierele sunt cele mai căutate de chiriași datorită preturilor mici. În București, costul lunar pentru o cameră, cu baie și bucătărie, opțional balcon, este cuprins între 130 și 300 de euro, în funcție de zonă, suprafață și utilități, iar cele mai ieftine cartiere sunt Titan, Rahova și Drumul Taberei.

Capitala are cele mai multe spații de închiriat, asta pentru că vorbim fie de studenți care vin la Facultate și caută cazare, fie de cei care vin din provincie și nu au posibilitatea să-și achiziționeze propria locuință. Garsonierele sunt cele mai căutate de chiriași datorită preturilor mici. În București, costul lunar pentru o cameră, cu baie și bucătărie, opțional balcon, este cuprins între 130 și 300 de euro, în funcție de zonă, suprafață și utilități, iar cele mai ieftine cartiere sunt Titan, Rahova și Drumul Taberei.

Dacă intenționezi să te muți într-o garsonieră în București, am realizat un ghid cu cele mai ieftine zone:

Garsoniere de închiriat până în 180 de euro

În funcție de buget și de preferințele pentru zonă, garsoniere ieftine de închiriat în București se găsesc în partea de sud, în cartierele Titan, Pantelimon și Rahova, dar și în vestul Capitalei, în Drumul Taberei și Militari. Prețul variază în funcție de zonă, dar și de suprafață. Cu aceiași bani, poți opta pentru o zonă cu mijloace de transport în comun în apropiere, dar ca spațiu, nu va depăși 20-25 de metri pătrați. Sunt la mare căutare garsonierele din apropierea stațiilor de metrou, unde prețul crește semnificativ tocmai din acest motiv. Titan este cartierul cu metrou și cu prețuri mici pentru chirie. De exemplu, o garsonieră mobilată si utilată complet și modern, la 8 minute de stație, cu 24 mp suprafața utilă se închiriază cu 180 de euro.

În Drumul Taberei, prețurile se învârt în jurul a 160-180 de euro, iar cea mai spațioasă garsonieră la acești bani nu are mai mult de 25 de metri pătrați. O altă modalitate de a sta într-un loc cu bani puțin este cea mansarda. Mulți proprietari își închiriază mansardele în regim de garsonieră și cele mai multe au intrări separate. Pentru o astfel de cameră, doar cu baie, prețul este de 120 de euro pe lună.

Cea mai ieftină garsonieră de închiriat în Bucuresti costă 126 de euro

Potrivit platformei de anunțuri imobiliare HomeZZ.ro, cea mai ieftină garsonieră de închiriat în București, în 2019, costă 126 de euro lunar. Desigur, la acești bani se adaugă plata utilităților și trebuie să ai în vedere faptul că cei mai mulți dintre proprietari pun drept condiție achitarea unei luni în avans și a uneia drept garanție. Locuința se află în zona Ferentari, are 17 metri pătrați, este situate la etajul 3, este mobilată și are îmbunătățiri precum gresie și faianță.

Cele mai căutate zone pentru închirierea de garsoniere în București

În ciuda prețurilor, mulți dintre cei care caută să închirieze o garsonieră se orientează în funcție de mijloacele de transport în comun pe care le au la dispoziție. Zonele cele mai căutate rămân Titan, Dristor, dar și Militari, zona Politehnica și Leu, toate fiind cartiere cu magistrale de metrou. În general, imobilele aflate în apropiere de stații de metrou, tramvai sau autobuz sunt cele mai scumpe. Prețurile scad cu cât blocurile sunt mai în marginimea acestora. Prețul scade și cu cât blocul este mai vechi sau la un etaj superior, iar un alt criteriu care stabilește cu cât se închiriază o garsonieră îl reprezintă mobilierul nou și utilități precum mașină de spălat sau cuptor cu microunde.

Dacă ți-ai stabilit deja un buget și cauți garsoniere ieftine de închiriat în București, ia-ți timp la dispoziție să analizezi care sunt nevoile tale și la ce ești dispus să renunți pentru un preț mai mic: o zonă mai bună în favoarea mobilierului nou au utilități de ultimă generație, dar un imobil care presupune să mergi câteva minute bune pe jos până la cel mai apropiat mijloc de transport în comun. Orice ai alege, găsești mii de anunțuri de închiriere garsoniere, în toate zonele din Capitală, actualizate zilnic pe HomeZZ.ro. Intră, caută, vizionează și găsește-ți spațiul de locuit care să se potrivească tuturor nevoilor tale de zi cu zi!

Vestea bună pe care toți românii o așteptă! Câte zile libere vor avea salariații în minivacanța care se apropie... „Ești proastă! Ieși afară!” Jigniri și pedepse umilitoare. Asta înseamnă „școală” pentru o elevă din Năvodari...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x