Antena Căutare

Vestea bună pe care toți românii o așteptă! Câte zile libere vor avea salariații în minivacanța care se apropie

Pentru că o sărbătoare legală este un prilej pentru a sărbători cu cei dragi, românii sunt nerăbdători să afle când va fi următoarea minivacanță după cea de Paște și 1 mai.

Vești excelente pentru toții românii! Câte zile libere vor avea salariații în minivacanța care se apropie

Pentru că o sărbătoare legală este un prilej pentru a sărbători cu cei dragi, românii sunt nerăbdători să afle când va fi următoarea minivacanță după cea de Paște și 1 mai.

Vestea bună este că în curând, salariații se vor putea bucura de zilele libere de la stat cu ocazia Rusaliilor.
Când sunt Rusaliile în 2019 în calendarul ortodox este o întrebare pe care cel mai probabil și-o pun românii cu gândul la o nouă minivacanță.

Această mare sărbătoare a creștinătății, ce semnifică Pogorârea Sfântul Duh, cade anul acesta în zilele de 16 și 17 iunie 2019, respectiv Duminica și Lunea Rusaliilor. Așadar, românii își pot planifica vacanța de Rusalii știind că vor avea la dispoziție trei zile libere, socotind cu weekend cu tot.

Proprietarii de pensiuni turistice din România îi sfătuiesc pe cei care vor să își petreacă 3 zile de vară, undeva departe de casă, să aleagă din timp opțiuni de vacanță la prețuri mai bune. Trebuie avut în vedere faptul că un plan de vacanță amânat înseamnă șanse mai mari de costuri ridicate și chiar de indisponibilitatea locurilor de cazare pentru acea perioadă.

Papa Francisc, primul papă care face o vizită romilor din România. Ce sfaturi le dă... Unde găsești cele mai ieftine garsoniere de închiriat din București...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x