Antena Căutare

Creșterea cazurilor de coronavirus aduce noi restricții pentru români. Țara care cere două teste negative făcute în ultimele cinci zile

Resimţim de la o zi la alta efectele creşterii mari de infectări cu Covid-19. Ungaria anunţă noi restricţii în ceea ce priveşte trecerea frontierei. Astfel, românii care merg acolo trebuie să intre în carantină, după ce ţara noastră a fost inclusă pe lista statelor din zona galbenă.

Cele mai recente restricţii au venit din Ungaria. La intrarea în statul vecin, românii vor fi supuşi examinării medicale, iar dacă prezintă simptome, nu vor fi primiţi. În cazul în care sunt asimptomatici vor fi obligaţi să intre în izolare. Accesul va fi totuşi perimis dacă turistul român va prezenta două teste negative făcute în ultimele cinci zile.

Noi state din Europa au închis granițele pentru români. Restricții de călătorie în 20 țări europene, dintre care 14 din UE

De certificat medical este nevoie şi pentru intrarea în Austria. Acesta nu trebuie să fie mai vechi de patru zile. În absența acestui certificat, cetățenii români vor trebui să intre în autoizolare timp de 14 zile.

Sunt însă şi state care au decis să interzică total accesul românilor în scop turistic. Printre ele- Lituania, Finlanda şi Malta.

Toate calculele, date peste cap! Când ar fi apărut, de fapt, COVID-19 în România?! Ce crede minstrul Sănătății despre noua ipoteză

Iar alte ţări ne obligă să ne autoizolăm. Dacă v-aţi propus de exemplu să ajungeţi în statele baltice sau în Irlanda, Olanda, Slovenia şi Slovacia, aici veţi fi obligaţi să intraţi în izolare timp de 14 zile.

România se apropie de 33.000 de cazuri de coronavirus

În România au fost confirmate, până acum, 32.948 de infecții cu coronavirus. În total, în România au murit 1.901 persoane infectate cu coronavirus. Primul caz de coronavirus confirmat pe teritoriul țării a fost anunțat la 26 februarie. Autoritățile fac apel la populație să se informeze doar din surse oficiale.


Focar de coronavirus la Poliția din Cluj. Mai mulți șefi din IPJ, dar și polițiști, confirmați cu Covid-19... Premierul Orban a izbucnit public: "Cineva vrea să crească numărul de cazuri în România!"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x