Antena Căutare

Universitățile își închid porțile, de teama coronavirusului! Ce studenți vor sta acasă, până pe 29 martie

Pe măsură ce numărul de cazuri de infectare cu coronavirus crește, instituțiile publice sunt nevoie să ia măsuri de protecție. Universitatea București a anunțat că „suspendă cursurile și activitatea față în față” până la data de 29 martie 2020.

Universitățile își închid porțile, de teama coronavirusului! Ce studenți vor sta acasă, până pe 29 martie
niversitățile își închid porțile, de teama coronavirusului

Anunțul oficial transmis de instituția de învățământ superior:

„Universitatea din București suspendă cursurile și activitatea față în față pe durata 11 martie 2020, ora 14:00 până la data de 29 martie 2020, ora 24.00. În funcție de evoluția situației perioadă se poate prelungi.

Tutoratul ID-IFR din weekendul 14-15 martie 2020 va fi reprogramat la o dată pe care o vom comunica ulterior.

Ultimele șase cazuri de infecție cu coronavirus au dezvăluit informații importante despre coronavirus

Cursurile Fjsc se vor susține online în acesta perioadă prin mijloace de comunicare electronice la distanță, astfel: la progranul ID-IFR suporturile de curs sunt urcate pe platforma edocemus.ro, iar profesorii vor utiliza (acolo unde este cazul și dețin drepturile de autor) aceste materiale și pentru studenții programului cu frecvență prin transmiterea acestor materiale (lecții de curs aferente perioadei de suspendare) pe grupurile de Facebook (inclusiv grupul FJSC și pagina FJSC) sau pe email către reprezentanții studenților în Consiliu, către șefii de an și de grupe.

Acolo unde nu există suport de curs electronic vor fi comunicate materiale pdf scanate din bibliografie, prezentări ppt sau orice alt material conceput de către cadrul didactic pt cursurile și seminariile aferente perioadei de suspendare.

Ei sunt românii infectați cu coronavirus! Ce știm despre cele 31 de persoane testate pozitiv cu COVID-19

Studenții vor transmite temele la deadline (termenele de predare în multe cazuri au fost deja fixate) fie pe platforma edocemus.ro (studenții ID-IFR), fie individual pe email (studenții IF) către cadrele didactice.

Toate orele care nu se susțin online vor fi recuperate.”

Acesta este ”pacientul 1”! A fost trimis acasă, de la el cornavirusul a lovit Italia și România!!! A scăpat după 18 zile... Universitatea Bucureşti a decis suspendarea cursurilor, până în 29 martie...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x