Antena Căutare

UPDATE! Agentul Vladan, criminalul de la Perla, arestat pentru 29 de zile

Gheorghe Vladan, autorul atacului armat din zona Perla, din Capitala, a fost arestat pentru 29 de zile, fiind acuzat de omor calificat si tentativa de omor.

UPDATE 19:39! Tribunalul Bucuresti a decis, mari seara, arestarea preventiva pentru 29 de zile a autorului atacului armat de la un salon de cosmetica din Dorobanti, Gheorghe Vladan, pentru omor calificat si deosebit de grav.

UPDATE 16:55! Fiul lui Gheorghe Vladan: "Mi-a spus ca ma iubeste. Nu stie de ce a facut asa ceva"


UPDATE 14:51! Prima declaratie a criminalului din coafor: "Nu-mi aduc aminte ce am facut, am tras 11 cartuse"

UPDATE 13:41!
Conform raportului oficial al Parchetului Vladean a tras un glont in sotie. Fiul criminalului a vorbit cu tatal sau, Gheorghe Vladan, care a spus ca regreta totul.

UPDATE 12:32! Casa angajatului MAI care a tras in 8 persoane intr-un coafor din zona Dorobanti, din care 2 au decedat este perchezitionata la aceasta ora.

UPDATE 11:13! Criminalul din coafor a obtinut permis de port arma cand nu era necesar avizul medical: Cum se acorda permis in Romania

UPDATE 10:23! Oamenii legii sunt cercetati pentru modul in care au tratat plangerea sotiei lui Gheorghe Vladan.

In urma atacului, doua femei au murit, iar alte 6 persoane sunt internate in stare grava. In cursul zilei de marti, magistratii vor decide daca il vor aresta preventiv pentru urmatoarele 29 de zile.

Barbatul a impuscat opt persoane, intr-un coafor din Bucuresti. Una dintre victime a fost operata chiar marti dimineata pentru a i se extrage glontul.

Politistii sectiei 14 Bucuresti sunt cercetati disciplinar in urma atacului armat de luni seara, in urma caruia 2 persoane au murit, iar alte 6 au fost ranite.

Mircea Badea: "Politia omoara oameni in Romania"

Foto:agendadeiasi.ro

DN 2, blocat: Doua sute de oameni au protestat impotriva transportului din Bacau... Politisti, batuti cu pietre de hotii de lemne din Brasov...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x