Antena Căutare

Politisti, batuti cu pietre de hotii de lemne din Brasov

Zece barbati care au mers azi noapte intr-o padure au inceput sa arunce cu pietre in fortele de ordine care ii prinsesera in flagrant.

In loc sa se predea hotii nu s-au suspus somatiei, au incercat sa fuga de la locul faptei, ba mai mult au aruncat cu pietre inspre padurari si politisti.

Padurarii au facut azi noapte o razie impreuna cu politistii intr-o padure de la marginea comunei brasovene Tarlungeni. Si nu a trecut mult timp pana cand au dat peste zece barbati care aveau sapte sute de kilograme de cetina.

Hotii au trecut dincolo raul incepand sa arunce cu bolovani asupra politiei, asupta politiei locale, asupra padurarilor, lovind un padurar la cap si unul la picior. Ca sa se apere de furia hotilor, unul dintre padurari a scos pistolul si a inceput sa traga.
Cand au aflat ce s-a intamplat, rudele ranitului au inceput sa faca scandal.

Ceilalti noua suspecti dusi la sectia de politie. Alaturi de ei a dat cu subsemnatul si padurarul care a folosit pistolul. Politistii trebuie sa stabileasca acum daca acesta a respectat legea atunci cand a tras.


Foto: Intact Images

UPDATE! Agentul Vladan, criminalul de la Perla, arestat pentru 29 de zile... O victima a atacului de la Perla, din Capitala, operata...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x