Căutare Live

Alba: Doi adulţi şi doi copii, răniţi în urma unui accident care a avut loc în Arieşeni

Doi adulţi şi doi copii au fost răniţi, vineri, în urma unui accident în care au fost implicate trei autoturisme şi care a avut loc în Arieşeni, judeţul Alba.

UPDATE - Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Alba, în total în accident au fost implicate trei autoturisme şi 11 persoane, din care patru au fost rănite.

Primul ajutor a fost acordat de echipajul Salvamont de la Pârtia Vârtop, care a fost alertat imediat după primirea apelului.

În urma accidentului, doi copii şi doi adulţi sunt transportaţi la Centrul de Primiri Urgenţe (CPU) Câmpeni, cu o ambulanţă SMURD şi două ambulanţe SAJ Alba. Totodată, a fost alertat şi elicopterul SMURD pentru a prelua unul din copii, o fetiţă (posibil în stare mai gravă), din Câmpeni.

FOTO: ISU Alba

Potrivit Poliţiei Alba, accidentul s-ar fi produs în urma unei pătrunderi pe contrasens.

ŞTIREA INIŢIALĂ - ”Traficul rutier este întrerupt pe DN 75 Turda – Vârtop, în comuna Arieşeni, judeţul Alba, după ce a avut loc o coliziune între trei autoturisme”, anunţă Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române.

În urma accidentului, două persoane au fost rănite, una fiind încarcerată, în stare de inconştienţă, iar o altă persoană a suferit leziuni uşoare, primind îngrijiri medicale la faţa locului.

Poliţiştii recomandă şoferilor să adapteze viteza la condiţiile de drum, să respecte indicaţiile poliţiştilor prezenţi la faţa locului pentru fluidizarea circulaţiei şi să manifeste o conduită preventivă în trafic.

Sursa : news.ro

Ministerul Sănătăţii anunţă măsuri suplimentare pentru prevenirea, limitarea şi tratarea îmbolnăvirilor de gripă... Te bucuri de o zi liberă, dar habar n-ai că locul căruia i-o datorezi este în paragină! Dan Negru: „Istoria României, o ...
Parteneri
Cele mai bune alimente pentru a scăpa de durerea în gât. Care sunt recomandările specialiștilor
Catine.ro
Ultimele știri
x