Live acumNeatza cu Razvan si Dani
Prime Time 20:00Chefi la cutite

Alba: Doi adulţi şi doi copii, răniţi în urma unui accident care a avut loc în Arieşeni

Doi adulţi şi doi copii au fost răniţi, vineri, în urma unui accident în care au fost implicate trei autoturisme şi care a avut loc în Arieşeni, judeţul Alba.

UPDATE - Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Alba, în total în accident au fost implicate trei autoturisme şi 11 persoane, din care patru au fost rănite.

Primul ajutor a fost acordat de echipajul Salvamont de la Pârtia Vârtop, care a fost alertat imediat după primirea apelului.

În urma accidentului, doi copii şi doi adulţi sunt transportaţi la Centrul de Primiri Urgenţe (CPU) Câmpeni, cu o ambulanţă SMURD şi două ambulanţe SAJ Alba. Totodată, a fost alertat şi elicopterul SMURD pentru a prelua unul din copii, o fetiţă (posibil în stare mai gravă), din Câmpeni.

FOTO: ISU Alba

Potrivit Poliţiei Alba, accidentul s-ar fi produs în urma unei pătrunderi pe contrasens.

ŞTIREA INIŢIALĂ - ”Traficul rutier este întrerupt pe DN 75 Turda – Vârtop, în comuna Arieşeni, judeţul Alba, după ce a avut loc o coliziune între trei autoturisme”, anunţă Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române.

În urma accidentului, două persoane au fost rănite, una fiind încarcerată, în stare de inconştienţă, iar o altă persoană a suferit leziuni uşoare, primind îngrijiri medicale la faţa locului.

Poliţiştii recomandă şoferilor să adapteze viteza la condiţiile de drum, să respecte indicaţiile poliţiştilor prezenţi la faţa locului pentru fluidizarea circulaţiei şi să manifeste o conduită preventivă în trafic.

Sursa : news.ro

Recomandari