Antena Căutare

UPDATE! BAC 2011, sesiunea de toamna: Vezi baremele de corectare pentru probele de matematica si istorie!

Candidatii inscrisi la cea de-a doua sesiune de bacalaureat sustin, astazi, a doua proba scrisa, respectiv matematica sau istorie. 80.000 de candidati sunt asteptati miercuri la proba scrisa la matematica.

UPDATE! 17:19 Vezi baremele de corectare pentru probele de matematica si istorie!

UPDATE! 14:35 Mai multi candidati au predat foile goale dupa o ora si jumatate la proba de matematica

Numerosi tineri din Bucuresti care au sustinut miercurea aceasta proba de matematica la BAC au parasit sala dupa o ora si jumatate, predand foile goale, informeaza Mediafax.

"Probabil ca nu au invatat nimic. Masurile de securitate au fost la fel de exigente, astfel ca nici de aceasta data nu au putut copia. De aceea, probabil, au parasit examenul vazand ca nu stiu sa rezolve nici un exercitiu", a precizat inspectorul general scolar prof. Cristian Alexandrescu.

Desi elevii sustin ca subiectul de la matematica a fost mai dificil decat cel din vara, cadrele didactice sustin opusul.

UPDATE! 11:20: Profesorii dintr-o comisie din Timis au primit avertisment si salariul diminuat cu 10% timp de 6 luni, dupa ce la prima sesiune a Bacalaureatului 2011 au fost descoperite 98 de lucrari identice.

VEZI mai jos subiectele integrale de la Matematica si Istorie din prima sesiune de BAC 2011!

La cea de-a doua sesiune de bacalaureat s-au inscris peste 109.000 de candidati. Potrivit Ministerului Educatiei, pentru proba A s-au inscris 10.568 de candidati, pentru proba B - 260 de candidati, pentru proba C - 11.105 de candidati, proba D - 10.944 de candidati, proba E(a) - 62.348 de candidati, proba E(b) - 945 de candidati, proba E(c) - 78.082 de candidati, proba E(d) - 60.345 de candidati. Probele E sunt cele scrise.


Rezultatele obtinute la examenul de bacalaureat din sesiunea august-septembrie vor fi afisate la 4 septembrie, iar eventualele contestatii vor putea fi depuse pana la ora 20:00 a aceleiasi zile.

La prima sesiune de bacalaureat de anul acesta s-au inscris peste 200.000 de candidati, dintre care 661 au fost eliminati in timpul testelor, pentru frauda.

Bacalaureatul a fost promovat, in prima sesiune, de 45,59% dintre candidati.

Potrivit ministrului Educatiei, Daniel Funderiu, elevii prinsi copiind la bacalaureat vor fi eliminati si nu vor mai putea sustine acest examen timp de doua sesiuni consecutive. Pentru buna organizare a examenului de bacalaureat, Ministerul Educatiei a alocat linia TEL VERDE 0800801100 (telefon gratuit), la care cetatenii pot semnala orice neregula constatata in organizarea si derularea examenului national de bacalaureat.


sursa: Jurnalul

foto: Intact Images

Doi bucuresteni, prinsi in flagrant in timp ce isi recoltau cultura de cannabis din Snagov... Constanta: A adormit pe sine si a ramas fara o mana si un picior...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x