Antena Căutare

Constanta: A adormit pe sine si a ramas fara o mana si un picior

Un barbat de 48 de ani a fost calcat de un tren, dupa ce a adormit in apropierea liniilor de cale ferata din Constanta. Omul a fost transportat de urgenta la spital, iar medicii se lupta sa-l tina in viata.

Barbatul de 48 de ani lucra ca paznic in gara si trebuia sa supravegheze o garnitura de tren. In jurul ore 4 dimineata, a fost rapus de oboseala. S-a intins in apropierea unei linii. A crezut ca va reusi sa ramana vigilent, dar a fost furat de somn.

Mecanicul locomotivei a anuntat imediat accidentul la 112. Cand au sosit mediciim, barbatul respira si era constient. Pierduse insa foarte mult sange asa ca medicii au dus o lupta contracronometru sa-l duca la spital.

Barbatul a fost bagat imediat in sala de operatie, unde medicii au fost nevoiti sa-i amputeze o mana si un picior. Politistii de la transporturi si inspectori CFR au demarat acum o ancheta pentru a afla cu exactitate cum s-a intamplat accidentul. Cel mai probabil, barbatul s-ar putea sa fie sanctionat pentru ca a adormit in timpul serviciului.


UPDATE! BAC 2011, sesiunea de toamna: Vezi baremele de corectare pentru probele de matematica si istorie!... Galati: Inca un deces din cauza infectiei intraspitalicesti...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x