Antena Căutare

UPDATE! Bercea Mondial ramane in arest. Recursul procurorilor a fost admis

Bercea Mondial ramane in arest. Curtea de Apel Craiova a admis recursul procurorilor la decizia de punere in libertate a acestuia.

UPDATE! Recursul procurorilor a fost admis, asa ca Bercea Mondial ramane in arest. Mai mult decat atat, interlopul va fi trimis la psihiatrie. Magistratii au luat aceasta decizie dupa ce au descoperit ca Sandu Anghel avea un certificat medical eliberat in 2005 din care reiese ca este schizofrenic.


Pe 31 august, Tribunalul Dolj a decis ca Bercea Mondial poate fi eliberat si cercetat in libertate. Acesta ar fi ramas insa cu interdictia de a parasi localitatea. Ulterior, procurorii au atacat decizia cu recurs.

Sandu Anghel, cunoscut drept Bercea Mondial si arestat, in februarie, dupa ce si-ar fi injunghiat un nepot, a fost dus, in aceasta dimineata, la Curtea de Apel Craiova, care judeca recursul procurorilor la decizia Tribunalului Olt de a-l cerceta in stare de libertate.

Bercea Mondial a ajuns la Curtea de Apel Craiova in jurul orei 8:40, fiind adus de la Penitenciarul de Maxima Siguranta Craiova si nu a facut nicio declaratie jurnalistilor prezenti. Mai multe echipaje de jandarmi au fost mobilizate la fata locului pentru a preintampina eventuale incidente.

In aprilie, Bercea Mondial a fost trimis in judecata pentru tentativa de omor calificat, ultraj contra bunelor moravuri si tulburarea ordinii si linistii publice, instigare la marturie mincinoasa neurmata de executare si portul cutitului, fara drept, in locuri si imprejurari in care s-ar putea primejdui viata ori integritatea corporala a persoanelor.

Procurorii Parchetului Curtii de Apel Craiova i-au mai trimis in judecata pe fiul lui Bercea Mondial, Florin Anghel, zis Ambasador, pentru complicitate la tentativa de omor calificat si ultraj contra bunelor moravuri si tulburarea ordinii si linistii publice, pe sotia interlopului din Olt, Fanica Anghel, zisa Stela, pentru instigare la marturie mincinoasa neurmata de executare si incercarea de a determina marturia mincinoasa.

De asemenea, Bercea Mondial este cercetat intr-un dosar pentru evaziune fiscala, spalare de bani in forma continuata si inselaciune savarsita prin mijloace frauduloase.

Foto: Intact Images

ASPA a strans cainii maidanezi din zona Arenei Nationale, cu o zi inainte de meciul cu Franta... BAC 2011/ Rezultate oficiale: Rata de promovare la Bac - 19,52%. Au picat opt din zece candidati...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x