Antena Căutare

UPDATE! Dinu Patriciu isi ataca dur sotia in cererea de divort

Aflat in prag de divort si amenintat cu pierderea a jumatate din avere, Dinu Patriciu isi ataca dur sotia, cea care ii cere peste un miliard de euro. In solicitarea de separare depusa la judecatorie, omul de afaceri spune ca, practic, de aproape sase ani, nu mai sta cu Dana Patriciu si ca ea nu i-a fost sprijin nici macar in momentele de cumpana. Mai ales atunci cand Dinu Patriciu a suferit un transplant de ficat

"Fara indoiala ca ritmul si oboseala mi-au erodat existenta fizica si astfel m-am imbolnavit grav." Este marturisirea pe care o face Dinu Patriciu in cererea de divort depusa cu doar cateva zile in urma la judectorie. Miliardarul recunoaste ca viata agitata si implicarea lui in afaceri i-au afectat, in timp, relatia cu familia.

Nu-si asuma, insa, pe deplin esecul din viata personala. Spune ca sotia a renuntat treptat sa-i mai acorde intelegere. Ii reproseaza nepasarea pe care a afisat-o atunci cand el s-a imbolnavit aproape de moarte si-a fost nevoit sa faca un transplant tocmai la Milano.

"Sotia mea a ales calea judecatii pentru obtinerea separatiei de bunuri, a scandalului public, a mesajelor prefacute de ingrijorare stiind ca toate acestea nu-mi pot face decat rau."

Un rau pe care Dinu Patriciu nu si-l putea permite. “Ciroza fiind o boala de lunga durata, uneori si cu spitalizari repetate de cele mai multe ori familia e alaturi de pacient in cursul acestor spitalizari”, considera medicul Irinel Popescu, seful Clinicii de Transplant Hepatic Fundeni

Cu toate acestea, omul de afaceri pare, potrivit spuselor lui, sa nu fi primit nicio atentie din partea femeii cu care a impartit 18 ani de viata. "Nu m-a vizitat si nici nu a luat legatura cu mine in momentele critice", a mai precizat Dinu Patriciu.

“Nu este sigur ca o astfel de experienta va duce la o ruptura. Insa cu siguranta va degrada relatia si va aduce prejudicii celui bolnav”, a declarat psihologul Cristina Fulop.

Dana Patriciu a cerut ca sotul ei sa fie testat psihologic pentru a demonstra ca Dinu Patriciu nu mai este capabil sa-si administreze banii si astfel sa preia controlul asupra averii. O avere care, la varful ei, a fost estimata la peste doua miliarde de euro.

La sfarsitul lui martie, cei doi soti se infrunta fata in fata la judecatorie pentru divort si partaj.

Femeile din Arad isi vand parul din cap! O firma de peruci din Ucraina ofera pana la 1.000 de lei... Vica Blochina il executa pe Victor Piturca! Vrea sa-i ia jumatate din salariu pentru ca refuza sa-i dea pensia alimentar...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x