Antena Căutare

UPDATE! Doua coduri galbene de ploi si vijelii pana vineri: Nordul Capitalei, amenintat de furtuna

Administratia Nationala de Meteorologie a emis un nou cod galben de ploi si vijelii pentru sudul tarii. Avertizarea este valabila incepand cu dupa-amiaza zilei de miercuri pentru Muntenia, Campia de Vest si Transilvania, iar de joi dimineata fenomenele se vor semnala si in restul teritoriului, dar pe arii mai restranse.

UPDATE! ANM avertizeaza faptul ca miercuri, in nordul Capitalei, se vor semnala averse, descarcari electrice si intensificari ale vantului in intervalul orar 15:00 - 16:00.

ANM: Un nou cod galben de ploi si furtuni pana vineri la pranz, pentru 25 de judete

In intervalul 23.05, 15:00 - 24.05, 06:00, instabilitatea atmosferica va fi acccentuata in toate zonele deluroase si montane si in Moldova. Vor fi averse, descarcari electrice, intensificari ale vantului si izolat caderi de grindina, conform comunicatului ANM.

Ploile pot avea si caracter torential, iar cantitatile de apa vor depasi local 25 l/mp si izolat 40...50 l/mp.

Apoi, incepand cu dimineata zilei de joi (ora 06:00), pana in data de 25.05, ora 12:00, in estul si sud-estul tarii, precum si in toate zonele deluroase si montane, instabilitatea atmosferica se va mentine accentuata si se va manifesta prin averse ce vor avea si caracter torential, descarcari electrice, intensificari ale vantului si izolat caderi de grindina.

Cantitatile de apa vor depasi pe arii extinse 25 l/mp si izolat 60 ... 70 l/mp.


Foto: meteoromania.ro

Bebelusul studentei criminale, Carmen Bejan, a murit la nastere... VIDEO! O tanara a reclamat ca a fost impuscata cu o arma de jucarie...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x