Antena Căutare

VIDEO! O tanara a reclamat ca a fost impuscata cu o arma de jucarie

Caz ciudat la Targu-Jiu. O tanara de 17 ani a crezut ca a fost impuscata in picior, aseara, de un agent de paza.

Arma cu care a tras barbatul era doar un pistol de jucarie, cu bile de cauciuc, insa tanara s-a speriat atat de tare incat a chemat imediat polita.


Cand au sosit oamenii legii, agentul de paza a incercat sa dea vina pe fiul lui, de 5 ani, pe care il avea cu el in timpul serviciului.

Incidentul a avut loc la nici 200 de metri de liceul la care fata este eleva. Ea tocmai iesise de la cursuri si se indrepta spre casa, impreuna cu alte doua colege. Dupa ce a trecut de masina firmei de paza, ea a auzit un zgomot puternic si a simtit o durere la unul din picioare.

Dar apoi s-a oprit. Speriata, fata a sunat imediat la 112. De aceea, cand au venit politistii, agentul de paza a incercat sa dea vina pe copilul lui, de 5 ani. Nu a luat, insa, in calcul un detaliu. Dupa mai multe masutori, politistii au pus imediat cap la cap firul actiunii.

Barbatul a fost amendat cu 200 de lei pentru tulburarea ordinii si linistii publice si risca sa isi piarda si locul de munca. Firma de paza la care este angajat a demarat si ea o ancheta interna in acest caz.


UPDATE! Doua coduri galbene de ploi si vijelii pana vineri: Nordul Capitalei, amenintat de furtuna... IMAGINI SOCANTE! Campania electorala s-a lasat cu batai intr-un bar din Brasov...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x