Antena Căutare

UPDATE! Doua persoane au fost impuscate in trafic la Bailesti, judetul Dolj

Doua persoane au fost impuscate in trafic la Bailesti, judetul Dolj. Victimele au fost internate la Spitalul de Urgenta din Craiova.

UPDATE! 13:40 Victimele, Catalin Bentaru (23 de ani) si Catalin C. (17 ani) au fost transportati la Spitalul Judetean de Urgenta din Craiova. Primul are leziuni in zona toracica si la cap, iar celalalt are rani la brate. Cel care i-a impuscat, Marcel Stancurelu, in varsta de 24 de ani a tras patru focuri de arma - unul in aer si trei spre ceilalti doi tineri. Aceste detinea arma in mod legal.

UPDATE! 10:57 Doi tineri, de 17 si 22 de ani care se aflau intr-o masina Opel au vrut sa depaseasca un autoturism Peugeot. Soferii s-au sicanat in trafic, iar unul dintre conducatorii auto a scos o arma neletala si a tras in cei doi pasageri din cealalta masina.

Tinerii au fost transportati la Spitalul Nr. 1 din Craiova, potrivit realitatea.net. Cei doi se afla in acest moment in sectia de resuscitare. Ambii au fost loviti in cutia toracica, dar sunt in afara oricarui pericol.

Starea unuia din baieti este mai grava si urmeaza sa fie supus unei interventii chirugicale.

Politistii au demarat cercetari.

Citeste si Jurnalul

Foto: Intact Images

VIDEO! Vezi cum s-au calcat romanii in picioare la slujba de Florii!... Primavara isi intra in drepturi. Vezi prognoza!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x