Antena Căutare

Primavara isi intra in drepturi. Vezi prognoza!

Astazi, vremea incepe sa tina partea celor care asteptau cu nerabdare sa iasa soarele. Norii se retrag si mai raman doar peste estul si sud-estul tarii, unde lasa ploi slabe peste zi, dar si in sud-vest si la munte ar putea sa se mai arate cate un strop ratacit de ploaie.

In general insa vorbim de o vremea frumoasa si placuta, cu valori la amiaza de la 13 la 19 grade Celsius, dar cu vant destul de tare in sud-estul tarii, ca si pe crestele montane.

VEZI prognoza meteo pentru urmatoarele 10 zile!

Astazi, vremea se indreapta si in Bucuresti. Amiaza, incurajata de soarele care iese de sub nori, ne va aduce nu mai putin de 17 grade Celsius, fara vant si fara ploi.

Niciun ceas rau din partea vremii marti. Vremea se incalzeste in toata tara, nori se arata doar in jumatatea de est a tarii, iar ploile anuntate vor fi slabe. Vantul este singurul care se anunta o idee cam sprinten in estul si sud-estul tarii, dar maximele urca de la 14 grade in nordul Moldovei pana la 20 de grade in vestul Olteniei.

Bucurestenii au marti parte de vreme frumoasa peste zi, dar cu nori si ceva ploi spre seara. Temperatura prinde avant si in Capitala, asa ca marti la amiaza ne putem bucura de o maxima de 18 grade.

Si miercuri e frumos si doar ceata matinala ar putea fi un fenomen de care sa ne plangem. Peste zi insa temperatura aerului urca la cel putin 15 grade in estul Transilvaniei si nordul Moldovei pana la 21 de grade in Banat. Vantul se mai domoleste si el si ramane o idee mai agitat doar in Dobrogea.

Vreme insorita si in Bucuresti miercuri, cu doar cativa nori in trecere si o maxima ce continua sa ne aduca 18 grade.

Sursa: Jurnalul National

UPDATE! Doua persoane au fost impuscate in trafic la Bailesti, judetul Dolj... patru...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x