Căutare Live

UPDATE! Inlocuitorul lui Raed Arafat, Andrei Georgescu: SMURD-ul nu va fi desfiintat

Medicul Andrei Georgescu a fost numit subsecretar de stat in cadrul Ministerului Sanatatii, dupa demisia lui Raed Arafat. Georgescu este seful sectiei "Primiri Urgente" din cadrul Spitalului Universitar Bucuresti.

UPDATE 15.20: Noul subsecretar de stat la MS a declarat ca "ma bucura alegerea facuta de domnul ministru Ritli Ladislau. Sunt un om de echipa, sunt un om din sistem, cunosc sistemul, pot ajuta, am si eu ideile mele, pot sa explic mai bine noua lege a Sanatatii" si a subliniat ca "SMURD-ul nu va fi desfiintat, va fi imbunatatit".

"Parintele" SMURD-ului, Raed Arafat a demisionat, marti, in urma nemultumirilor legate de prevederile referitoare la medicina de urgenta din proiectul Legii sanatatii si ca urmare a atacurilor formulate la adresa sa de presedintele Traian Basescu.

Arafat a spus ca nu este de acord cu punctul de vedere al Ministerului Sanatatii in ceea ce priveste sistemul de urgenta, pentru ca el crede ca forma propusa in proiectul Legii sanatatii va avea un impact negativ asupra acestui sistem.


Foto: cancan.ro

Vaslui: Copil de doi ani in coma alcoolica, dupa ce a fost lasat nesupravegheat... Caz revoltator la Iasi: 1.000 de ieseni orbi, surzi sau bolnavi psihic au permis de conducere...
Parteneri
Uleiuri pentru creșterea sănătoasă a părului. Sfaturi utile pe care le poți încerca acasă
La fel ca cele mai multe aspecte ale frumuseții, părul sănătos se datorează unei diete echilibrate și ale unui stil de viață activ. Cu toate acestea, există câteva trucuri care îi pot schimba aspectul de la suprafață. Descoperă care sunt principalele uleiuri pentru creșterea sănătoasă a părului și cum pot fi folosite acasă.
Catine.ro
Ultimele știri