Antena Căutare

UPDATE! Mitingul sindicalistilor - Scandal, la TVR!

Traficul rutier va fi restrictionat in mai multe zone din centrul Bucurestiului, din cauza unui miting in Piata Victoriei, urmat de un mars, organizat de sindicate.

UPDATE Cateva zeci de protestatari de protestatari se indreapta spre Piata Universitatii.

UPDATE 16:00 Mitingul s-a incheiat. Demonstrantii s-au retras, iar circulatia pe Calea Dorobanti a fost reluata.

UPDATE 15.50: O mare parte dintre protestatari au parasit zona Televiziunii. Circulatia pe Calea Dorobanti se desfasoara cu dificultate.

UPDATE 15.15: Protestatarii au ajuns la TVR. Mai multe persoane au incercat sa forteze intrare in institutie. Oamenii striga lozinci de genul "Culcer, afara!" si "Nu ne luati banii si tineti cu dusmanii!"

UPDATE 14.20: Peste 2.500 de protestatari marsaluisc prin centrul Bucurestiului

UPDATE 13.30: Manifestantii incep sa plece in mars spre TVR

UPDATE 13.00: Circulatia a fost inchisa in zona Pietei Victoriei

UPDATE 11.25: Peste 3.000 de oameni s-au strans in fata Guvernului

Peste 10.000 de oameni, membri a 16 federatii sindicale din invatamant, sanatate si transporturi, vor participa marti la mitingul si marsul de protest, ambele organizate de Sindicatul Cadrelor Militare Disponibilizat.

Potrivit Politiei Rutiere, in intervalul orar 10.00-14.30 circulatia va fi restrictionata pe artera de legatura dintre str. Paris si sos. Kiseleff, pe artera de legatura dinspre bd. Lascar Catargiu spre bd. Ion Mihalache si artera de intoarcere dinspre bd. Lascar Catargiu spre Calea Victoriei.

In acelasi interval orar se va restrictiona circulatia rutiera pe trei benzi de circulatie pe bd. Aviatorilor, intre Piata Charles de Gaulle si Piata Victoriei, numai pe sensul de deplasare spre Piata Victoriei, cu asigurarea traversarii str. Arh. Ion Mincu.

De la ora 14.30 pana la ora 15.30 va avea loc un mars pe traseul: Piata Victoriei - bd. Aviatorilor (pe cele trei benzi de circulatie inchise in timpul mitingului) - Piata Charles de Gaulle - Calea Dorobantilor (banda I de circulatie) - sediul Televiziunii Romane. In acelasi interval orar va fi restrictionat traficul rutier si pe str. Emil Pangratti.

UPDATE! Eveniment: 153 de ani, de la Marea Unire. Basescu, huiduit in absenta la Iasi... Romania, pe locul 87 in lume in ceea ce priveste libertatea presei...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x