Căutare Live

UPDATE! Mondialu ramane in arest pentru 29 de zile

Victima lui Bercea Mondial si-a schimbat declaratia si, acum, sustine ca nu acesta l-a injunghiat. Victima sustine ca a dat vina pe Bercea pentru ca era sub influenta anesteziei. Bercea a declarat in fata magistratilor ca este nevinovat. Curtea de Apel Craiova judeca miercuri recursul lui Bercea Mondial la decizia de arestare preventiva pentru 29 de zile.

UPDATE 17.30: Judecatorii au respins recursul avocatilor interlopului, ca fiind nefondat, si au decis ca Bercea Mondial sa fie cercetat in continuare in stare de arest

Pe langa acuzatia de tentativa de omor, interlopul mai este cercetat si infractiuni eonomice cu prejudicii de milioane de euro . Dosarele sale de evaziune fiscala si spalare de bani sunt pe masa procurorilor de ani de zile. Nimeni nu indraznea insa sa-l cerceteze pe Bercea pentru ca era hartuit si amenintat cu moartea, spun mai multi oficiali din Olt.

Imaginile in care injunghia un consilier au disparut

Bercea Mondial a scapat si in dosarele in care era acuzat de violenta. A fost filmat in timp ce injunghia un consilier, insa imaginile au disparut de la dosar. Primarul Slatinei a vazut filmul si se intreaba public: unde sunt imaginile?

In 2005, Directia Finantelor Publice Olt si serviciul economic al politiei din Slatina au dovedit ca Bercea Mondial a prejudiciat statul roman cu peste 72 de miliarde de lei . S-a lucrat la dosar mai bine de 6 luni. Disperat ca cei care il anchetau nu cad cu el la pace, Bercea Mondial i-a amenintat cu moartea.

A ridicat zeci de cladiri fara autoritzatii

Intr-un final, dosarul in care era cercetat Bercea Mondial a ajuns pe masa procurorilor DIICOT si acolo a ramas. Probleme cu interlopul au avut si reprezentantii Primariei Slatina. Bercea a ridicat zece cladiri in oras fara autorizatii. Primaria se judeca de sapte ani cu el.

Se pare insa ca lui Bercea prefera violenta. In 2009 a injunghiat un consilier local iar momentul a fost filmat. Cu toate astea, a reusit sa gaseasca intelegere acolo unde trebuia si imaginile au disparut de la dosar.

Bercea Mondial este cercetat acum in doar sase dosare penale.

Sursa: Antena3

"Cupidonul vamilor" s-a prezentat la DNA... Presedintele CJ Arges, Constantin Nicolescu, externat din spitalul Floreasca...
Parteneri
Obiceiuri pentru a evita depunerea de grăsime abdominală după vârsta de 50 de ani. Cum să-ți păstrezi silueta
Pentru a evita depunerea de grăsime abdominală după vârsta de 50 de ani este extrem de important să ai o dietă echilibrată și să eviți produsele care ar putea duce la acumularea kilogramelor în plus. Grăsimea abdominală mai este cunoscută drept grăsime viscerală și este în general periculoasă sănătății tale.
Catine.ro
Ultimele știri