Antena Căutare

UPDATE! Opt oameni impuscati intr-un coafor din Capitala. Doi oameni au decedat

Opt oameni au fost impuscati la un coafor de langa restaurantul Perla din Capitala, in zona Dorobanti, anunta televiziunile de stiri. Doua dintre victime au murit.

UPDATE 8! Atacatorul a fost dus sub escorta la Parchetul instantei supreme pentru audiere.

UPDATE 7!
Toate cele sase persoane ranite in atacul armat din coaforul din zona complexului Perla sunt in investigatii si ar putea fi operate pentru extragerea gloantelor , au declarat medicii spitalelor Floreasca si Elias.

UPDATE 6! Ministrul de Interne, Gabriel Berca a declarat ca cel care a deschis focul la coaforul din complexul Perla este politist din 2007, angajat din sursa externa. Ancheta este facuta de seful Politiei Capitalei.

UPDATE 5!
Ultima testare psihologica a lui Gheorghe Vladan a fost in urma cu trei saptamani si a trecut-o fara probleme. Colegii il descriu ca pe un om linistit, profesionist.

In varsta de 51 de ani, Vladan a lucrat 14 ani la Baza Auto a Ministerului de Interne, perioada im care a deservit mai multi demnitari. In urma cu un an, a fost in pericol de disponibilizare, dar si-a gasit de lucru ca ambulantier la Policlinica MAI.

Politistul nu avea pistol in dotare. Anchetatorii incearca sa afle de unde a facut rost de arma.

La sfarsitul anului trecut anuntase la servici ca are probleme cu sotia, care plecase de acasa. Ulterior, a spus insa ca s-au impacat.

UPDATE 4! Atacatorul a fost prins in cladirea Transelectrica, unde un martor l-a vazut refugiindu-se.

UPDATE 3! Persoanele care au decedat sunt femei in varsta de aproximativ 20 - 30 de ani. Una dintre ele este chiar sotia atacatorului Florina Vladan.

Potrivit sotului uneia dintre coafezele ce lucrau la salon, care a povestit la randul sau cele relatate de sotia sa, a declarat ca aceasta iesise la o tigara in spatele coforului cu doua minute inainte ca agresorul sa intre.


"Mi-a povestit ca a inceput sa traga nebuneste, in cine apuca", a relatat martorul.

UPDATE 2! Atacatorul este agentul Gheorghe Vladan, angajat la Ambulanta policlinicii MAI, cel care a provocat masacrul, informeaza Antena3. Angajatul MAI a fost retinut.



UPDATE! O a doua persoana a decedat in urma atacului armat de la complexul Perla.



Criminalistii s-au deplasat la locul unde s-a deschis focul intr-un coafor asupra unor persoane, de catre un politist, primele date indicand faptul ca acesta a reactionat din razbunare.

Coordonatorul SMURD Bucuresti, Bodgan Oprita, a informat ca in urma atacului armat o persoana a fost ucisa, alta este impuscata in cap, doua in abdomen, iar alta aflandu-se in stop cardio-respirator, la Spitalul Floreasca. De asemenea, alte trei persoane ranite in picioare sunt transportate la Spitalul Elias.

Un angajat al policlinicii Ministerului de Interne a intrat in coaforul unde lucra fosta sa sotie si a deschis focul asupra celor aflati inauntru.

Potrivit unor surse medicale, o persoana este decedata, alte trei au fost impuscate in zona abdomenului. O alta persoana se afla in stop cardio-respirator.


Doua familii, la un pas de moarte, dupa ce s-au intoxicat cu monoxid de carbon... Doua persoane, urmarite penal in cazul exploziei de la Sighetu Marmatiei...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x