Antena Căutare

UPDATE! Parintii unui bebelus au aflat la o ora dupa nastere ca fiul lor are mana rupta

Caz socant in maternitatea din Resita. Parintii unui nou-nascut au aflat, la o ora de la nasterea copilului, ca baietelul are mana dreapta rupta. Asta, dupa ce moasa si ginecologul le-ar fi spus ca este perfect sanatos

“Am ridicat capul, l-am vazut cand l-au spalat si era copilul sanatos, nu a avut mana rupta. M-am dus sa alaptez, l-am intrebat pe doctorul Babicz de ce are mana rupta si el a zis ca nu stie, ca el a venit la ora 8 si l-a gasit cu mana rupta”, povesteste mama micutului.

O groaza de intrebari, niciun raspuns. Parintii sunt indurerati dar mai ales, revoltati. Nu vor decat sa li se spuna ce s-a intamplat. Si de ce un copil nascut sanatos este descoperit doua ore mai tarziu cu o manuta rupta. Si mai vor ceva: sa li se faca dreptate. Au facut mai multe sesizari: la conducera spitalului, la Colegiul Medicilor si la Directia de Sanatate Publica. “As dori sa se faca dreptate in cazul asta, sa vedem cine este vinovat si sa ia masuri “, sustine tatal copilului.

Femeia a fost internata sambata la Spitalul judetean Resita. A adus pe lume un copil perfect sanatos, ajutata de patru moase. Doua ore mai tarziu, vestea a venit ca un traznet. Asistentele au anuntat-o ca bebelusul ei are o manuta rupta, fara sa-i dea insa vreo explicatie.

Fiindca la spitalul din Resita nu se pot face radiografii pentru copii, parintii au fost indrumati sa mearga la un spital din Timisoara. Initial, oamenii au refuzat. Ieri, insa li s-a spus ca baietelul lor are mana rupta de la cot, ca starea lui este destul de grava si nu poate fi tratat la Resita. Asa ca au fost de acord cu transferul.

UPDATE! Ancheta la spitalul judetean din Buzau. Astazi, sunt asteptate primele concluzii... Nervos ca nu-si poate vizita baiatul, un barbat din Braila si-a injunghiat fosta sotie...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x