Antena Căutare

Nervos ca nu-si poate vizita baiatul, un barbat din Braila si-a injunghiat fosta sotie

Si-a injunghiat fosta sotie la doar cativa metri de camera copilului pe care il au impreuna. Nervos ca nu-si poate vizita baiatul cand vrea el, dupa divort un individ din Braila a dat buzna in casa fostei soacre, a atacat-o pe mama copilului lui si a fugit. Din fericire fiul nu a apucat sa vada nimic din scenele de cosmar

Sunt doar cateva zile de cand divortul s-a incheiat. Mama a primit custodia copilului, iar de atunci, fostul ei sot parca a luat foc. Aseara, a urmarit-o de cand a plecat de la serviciu pana acasa la bunica copilului. “S-a tinut dupa ea de la serviciu si a intrat in casa sub pretextul ca vrea sa vada baietelul, cand baietelul sta cu mine. Avand hotararea judecatoareasca vine cand scrie in hartie aia, nu vine cand are el chef”, spune mama victimei.

Cand a vazut ca femeia nu cedeaza a intrat peste ea in casa. Bunica a apucat sa duca micutul in alta camera. Intr-o fractiune de secunda, fostul ginere a atacat. “Acolo cand a impins-o eu am zis ca vrea s-o loveasca cu palma, dar el a scos cutitul din buzunar si a ranit-o la spate”, povesteste femeia.

Femeia a cazut ca secerata la pamant, iat barbatul a fugit. Medicii au reusit sa o stabilizeze si sa o duca de urgenta la spital. “S-au acordat masurile de rigoare si a fost tranportata imediat la unitatea de primiri urgente”, a declarat Radu Silviu, managerul Serviciului Judetean de Ambulanta.

Barbatul a fost retinut si risca sa stea ceva timp dupa gratii. El ar mai fi fost violent si in timpul casniciei, motiv pentru care sotia sa a cerut divortul.

UPDATE! Parintii unui bebelus au aflat la o ora dupa nastere ca fiul lor are mana rupta... Asistentul lui Catalin Botezatu, din nou, la DIICOT. Si doi dintre hoti au fost adusi iar in fata procurorilor...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 8: Prăjitură Mont Blanc
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 8: Prăjitură Mont Blanc Marti, 21.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x