Antena Căutare

UPDATE! Procurorul vrajitoarelor, Max Balasescu, a fost retinut pentru luare de mita

Procurorul Max Balasescu care a intocmit Dosarul Vrajitoarelor a fost retinut de DNA pentru fapte de coruptie, anunta televiziunile de stiri. Acesta este acuzat ca ar fi primit bani de la vrajitoarele Vanessa si Melissa sa le scape de dosar.

La solicitarea Directiei Nationale Anticoruptie, Consiliul Superior al Magistraturii a emis, miercuri, aviz de retinere pe numele procurorului Max Balasescu, delegat la Parchetul Ilfov de la Parchetul Tribunalului Bucuresti.

Max Balasescu este procuror la Parchetul de pe langa Tribunalul Buftea, iar audierile au legatura cu dosarul celor doua vrajitoare Melissa si Vanessa.

Potrivit primelor informatii, Balasescu ar fi primt bani de la cele doua vrajitoare pentru a le scapa de dosarele deschise pe numele lor.

Vrajitoarele Roxana Lider, cunoscuta drept Vanessa, si Rada Minca, cunoscuta drept Melissa, au fost acuzate de inselarea clientilor de la care au perceput bani, dar si de santajarea acestora. In acelasi dosar mai sunt acuzati Ion Constantin si Sava Craiff Buzea, pentru complicitate la inselaciune si santaj.


Cele doua ar fi inselat si santajat mai multe persoane, printre care si Oana Zavoranu (care le-ar fi dat bani, doua case si un autoturism Porsche), Mihaela Borcea, Corina Chiriac si cantareata Inna (Elena Apostoleanu), sustin surse judiciare. Ancheta a fost declansata dupa ce Oana Zavoranu a depus plangere.


Peste 70.000 de romani raman fara ajutoare sociale pentru ca nu si-au platit impozitele... Nou record negativ: -32,5ºC la Intorsura Buzaului!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare Sambata, 04.05.2024, 16:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x